Hvordan ændrer jeg e-mailadressen til min Dropbox-konto?

Dit brugernavn til Dropbox er din e-mailadresse. Hvis du skifter e-mailadresse, skal du sørge for at opdatere e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Når du har ændret e-mailadressen, skal du bruge den nye e-mailadresse til at logge på Dropbox, og alle e-mails i forbindelse med Dropbox bliver sendt til den nye adresse.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Dropbox-konto

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Find din e-mailadresse under fanen Generelt.
  5. Klik på Edit.
  6. Indtast din nye e-mailadresse, din nuværende e-mailadresse og adgangskoden.
  7. Klik på Opdater e-mail.

Bemærk! Hvis muligheden Rediger ikke vises, har du måske ikke bekræftet din e-mailadresse. I så fald vises Bekræft e-mailadresse ud for din e-mailadresse. Klik på Bekræft e-mailadresse for at ændre e-mailadressen til din Dropbox-konto. Hvis du har problemer med at bekræfte din e-mailadresse, skal du kontrollere, at du har stavet e-mailadressen rigtigt.

Sådan ændrer du e-mailadressen til en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, er det kun administratoren for teamet, som kan ændre e-mailadressen til din arbejdsrelaterede Dropbox-konto.

Hvis du har forbundet en privat Dropbox, kan du ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din private Dropbox.

Dropbox Business-administratorer: skift e-mailadresse for et teammedlem

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Find siden Medlemmer, og klik på navnet på det teammedlem, du vil ændre e-mailadressen for.
  4. Klik på Skift ud for den nuværende e-mailadresse. Når du har sendt den nye e-mailadresse, sender vi en bekræftelsesmail til denne adresse.