{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan ændrer jeg e-mailadressen til min Dropbox-konto?

Dit brugernavn til Dropbox er din e-mailadresse. Hvis du skifter e-mailadresse, skal du sørge for at opdatere e-mailadressen til din Dropbox-konto.

Når du har ændret e-mailadressen, skal du bruge den nye e-mailadresse til at logge på Dropbox, og alle e-mails i forbindelse med Dropbox bliver sendt til den nye adresse.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Dropbox-konto

Sådan ændrer du e-mailadressen til din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Find din e-mailadresse under fanen Generelt.
  5. Klik på Edit.
  6. Indtast din nye e-mailadresse, din nuværende e-mailadresse og adgangskoden.
  7. Klik på Opdater e-mail.

Bemærk! Hvis muligheden Rediger ikke vises, har du måske ikke bekræftet din e-mailadresse. I så fald vises Bekræft e-mailadresse ud for din e-mailadresse. Klik på Bekræft e-mailadresse for at ændre e-mailadressen til din Dropbox-konto. Hvis du har problemer med at bekræfte din e-mailadresse, skal du kontrollere, at du har stavet e-mailadressen rigtigt.

Sådan ændrer du e-mailadressen til en Dropbox Business-konto

Dropbox Business-teammedlemmer

Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, er det kun administratoren for teamet, som kan ændre e-mailadressen til din arbejdsrelaterede Dropbox-konto.

Hvis du har forbundet en privat Dropbox, kan du ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din private Dropbox.

Dropbox Business-administratorer: skift e-mailadresse for et teammedlem

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Find siden Medlemmer, og klik på navnet på det teammedlem, du vil ændre e-mailadressen for.
  4. Klik på Skift ud for den nuværende e-mailadresse. Når du har sendt den nye e-mailadresse, sender vi en bekræftelsesmail til denne adresse.