Rediger profiloplysningerne i din Dropbox-konto

Din Dropbox-profil indeholder dine kontooplysninger, herunder:

• E-mailadresse
  • Adgangskode
  • Brugernavn
  • Profilbillede (valgfrit)

Hvis du er medlem af et Dropbox-team (f.eks. på en Dropbox Business- eller Dropbox Education-plan), vil din profil også inkludere dit teams navn.

Det er vigtigt at holde dine profiloplysninger ajour. Det hjælper os med at holde dig orienteret om din konto og giver dig mulighed for at få adgang til kontoen igen, hvis du glemmer adgangskoden. Du kan ændre dine profiloplysninger ved at gå til siden med kontoindstillinger på dropbox.com.

Skift din adgangskode på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Sikkerhed.
  5. Klik på Skift adgangskode.

Skift din e-mailadresse på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. På fanen Generelt skal du klikke på
  5. Klik på Skift e-mailadresse.

Skift dit brugernavn på dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Profil.
  5. Klik på Skift ud for dit navn.

Andre handlinger, du kan udføre på siden med kontoindstillinger:

Dropbox Business-administratorer

Du kan når som helst ændre dit teams navn, hvis du er administrator for et Dropbox Business-, Dropbox Enterprise- eller Dropbox Education-team.

Brugere af Dropbox Business:

Hvis du har forbundet en privat Dropbox og en arbejdsrelateret Dropbox, indeholder siden Indstillinger en separat fane til hver konto. Derfra kan du:

• Afbryde forbindelsen mellem dine Dropbox-konti under fanen Generelt
  • Aktivere totrinsbekræftelse under fanen Sikkerhed
  • Ændre dit foretrukne sprog under fanen Generelt

Dropbox Plus-brugere

Se, hvordan du opdaterer afregningsoplysningerne for din Dropbox Plus-konto.