Hvordan ændrer jeg mit brugernavn eller profilbillede?

Et profilbillede og et brugernavn gør din Dropbox-konto mere personlig og kan ses af dine venner og kolleger, så de nemmere kan genkende dig på Dropbox. Profilbilledet vises f.eks. på Dropbox-badget, når du samarbejder med en anden person om en fil.

Du kan også se dit profilbillede øverst på siden på dropbox.com.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du dit navn på dropbox.com

Sådan ændrer du dit navn på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Profil.
  5. Klik på Skift ud for dit navn.

Sådan indstiller eller ændrer du et profilbillede

Sådan indstiller du et profilbillede:

I menuen Indstillinger

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side for at åbne kontomenuen, og vælg Indstillinger.
  3. Vælg fanen Profil.
  4. Klik på Vælg fra Dropbox under overskriften Kontobillede.
  5. Vælg et billede, og klik på knappen Vælg.

I rullemenuen

Hvis der vises en avatar ud for dit navn, når du logger på dropbox.com, kan du også indsætte et profilbillede ved at følge nedenstående vejledning.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Vælg Tilføj kontobillede.
  4. Vælg Klik for at vælge et billede fra din computer, eller vælg Vælg fra Dropbox.
  5. Vælg Gem billede for at angive dit profilbillede.

I Android-appen

1. Åbn Dropbox-appen til Android.
  2. Tryk på de tre vandrette streger øverst til venstre på skærmen for at åbne hovedmenuen.
  3. Tryk på ansigtsikonet over dit navn.
  4. Vælg, hvordan du vil uploade dit profilbillede. Billedet vises i appen og på dropbox.com.

Hvilken fil kan jeg bruge til mit profilbillede?

Dit profilbillede skal være mindst 256 px gange 256 px. Du kan bruge følgende filtyper:

• .bmp
  • .gif
  • .jpeg
  • .jpg
  • .png
  • .tif
  • .tiff