{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan ændrer jeg mit brugernavn eller profilbillede?

Et profilbillede og et brugernavn gør din Dropbox-konto mere personlig og kan ses af dine venner og kolleger, så de nemmere kan genkende dig på Dropbox. Profilbilledet vises f.eks. på Dropbox-badget, når du samarbejder med en anden person om en fil.

Du kan også se dit profilbillede øverst på siden på dropbox.com.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du dit navn på dropbox.com

Sådan ændrer du dit navn på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Vælg fanen Profil.
  5. Klik på Skift ud for dit navn.

Sådan indstiller eller ændrer du et profilbillede

Sådan indstiller du et profilbillede:

I menuen Indstillinger

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side for at åbne kontomenuen, og vælg Indstillinger.
  3. Vælg fanen Profil.
  4. Klik på Vælg fra Dropbox under overskriften Kontobillede.
  5. Vælg et billede, og klik på knappen Vælg.

I rullemenuen

Hvis der vises en avatar ud for dit navn, når du logger på dropbox.com, kan du også indsætte et profilbillede ved at følge nedenstående vejledning.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Vælg Tilføj kontobillede.
  4. Vælg Klik for at vælge et billede fra din computer, eller vælg Vælg fra Dropbox.
  5. Vælg Gem billede for at angive dit profilbillede.

I Android-appen

1. Åbn Dropbox-appen til Android.
  2. Tryk på de tre vandrette streger øverst til venstre på skærmen for at åbne hovedmenuen.
  3. Tryk på ansigtsikonet over dit navn.
  4. Vælg, hvordan du vil uploade dit profilbillede. Billedet vises i appen og på dropbox.com.

Hvilken fil kan jeg bruge til mit profilbillede?

Dit profilbillede skal være mindst 256 px gange 256 px. Du kan bruge følgende filtyper:

• .bmp
  • .gif
  • .jpeg
  • .jpg
  • .png
  • .tif
  • .tiff