Hvordan importerer jeg mine kontakter i Dropbox?

Du kan importere dine kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook i din Dropbox-konto. Når du forbinder din e-mailkonto med Dropbox, udfyldes dine kontaktpersoner automatisk, når du deler filer, mapper eller Paper-dokumenter. Dropbox gemmer også de kontakter, som du deler filer eller mapper med.

Afsnit i artiklen:

Sådan tilføjer du kontakter fra din e-mailkonto

Sådan importerer du dine kontakter:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind ud for den tjeneste, du vil importere kontakter fra.

Bemærk! Dropbox kan ikke dele eller redigere dine kontakter på nogen måde.

Sådan fjerner du kontakter fra Dropbox

Sådan fjerner du kontakter fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd under Forbundne tjenester ud for de tjenester, du vil fjerne.

Du forbinder en tjeneste igen ved at klikke på linket Forbind din [navn på tjeneste]-konto ved navnet på den tjeneste, du vil forbinde med din Dropbox-konto.

Bemærk! Hvis du fjerner din Outlook-konto fra Dropbox, kan Dropbox ikke længere få adgang til nogen af dine Microsoft-data. Hvis du tjekker din Microsoft-konto, kan det dog stadig se ud, som om Dropbox er forbundet med din konto. Det skyldes en begrænsning i et API fra Microsoft. Så snart du fjerner Outlook fra din konto, har Dropbox ikke længere adgang.