{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvordan importerer jeg mine kontakter i Dropbox?

Du kan importere dine kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook i din Dropbox-konto. Når du forbinder din e-mailkonto med Dropbox, udfyldes dine kontaktpersoner automatisk, når du deler filer, mapper eller Paper-dokumenter. Dropbox gemmer også de kontakter, som du deler filer eller mapper med.

Afsnit i artiklen:

Sådan tilføjer du kontakter fra din e-mailkonto

Sådan importerer du dine kontakter:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind ud for den tjeneste, du vil importere kontakter fra.

Bemærk! Dropbox kan ikke dele eller redigere dine kontakter på nogen måde.

Sådan fjerner du kontakter fra Dropbox

Sådan fjerner du kontakter fra din Dropbox-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd under Forbundne tjenester ud for de tjenester, du vil fjerne.

Du forbinder en tjeneste igen ved at klikke på linket Forbind din [navn på tjeneste]-konto ved navnet på den tjeneste, du vil forbinde med din Dropbox-konto.

Bemærk! Hvis du fjerner din Outlook-konto fra Dropbox, kan Dropbox ikke længere få adgang til nogen af dine Microsoft-data. Hvis du tjekker din Microsoft-konto, kan det dog stadig se ud, som om Dropbox er forbundet med din konto. Det skyldes en begrænsning i et API fra Microsoft. Så snart du fjerner Outlook fra din konto, har Dropbox ikke længere adgang.