Sådan tilføjer, sletter og importerer du foreslåede kontakter for at dele dem

Når du vil dele en fil eller mappe i Dropbox (eller Paper), ser du en liste med foreslåede kontakter, du kan søge i efter e-mailadresse, navn eller gruppe. I denne artikel beskrives, hvordan du tilføjer, importerer og sletter dine foreslåede kontakter.

Afsnit i artiklen:

Sådan føjer du kontakter til din liste med foreslåede kontakter

Du kan føje navne og e-mailadresser til din liste med foreslåede kontakter på flere måder.

Manuelt tilføjede kontakter

• Du har delt en fil eller mappe med en kontakt, eller kontakten har delt en med dig
  • Du har tagget en kontakt i et Paper-dokument, eller kontakten har tagget dig
  • Du har inviteret en person til Dropbox, eller en person har inviteret dig
Automatisk tilføjede kontakter
  • En person blev føjet til en gruppe, du er medlem af, eller du blev føjet til en gruppe
  • Du blev medlem af et Dropbox Business-team, eller administratoren for dit Business-team føjede nye teammedlemmer til dit team

Sådan sletter du manuelt tilføjede kontakter

Sådan sletter du alle dine kontakter fra Dropbox (og Paper) på en gang:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul til Præferencer.
  5. Klik på Ryd.

Hvis du har forbundet din arbejdsrelaterede konto og din private konto, slettes dine kontakter fra begge lister.

Bemærk! Der er flere typer kontakter, der ikke slettes med denne handling:

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, vises handlingen i din overvågningslog som Manuelt tilføjede kontakter blev slettet.

Sådan importerer du en samling kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook

Du kan importere dine kontakter fra Gmail, Yahoo eller Outlook. Sådan importerer du alle dine kontakter fra en af disse tredjepartsapps:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind ud for den tjeneste, du vil importere kontakter fra.

Bemærk! Dropbox kan ikke dele eller redigere dine kontakter på nogen måde.

Sådan sletter du kontakter, der er blevet importeret fra Gmail, Yahoo og Outlook

Sådan afbryder du tredjepartsprogrammet og fjerner dermed programmets kontakter fra din liste med foreslåede kontakter:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede).
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd under Forbundne tjenester ud for de tjenester, du vil fjerne.

Bemærk! Hvis du fjerner din Outlook-konto fra Dropbox, kan Dropbox ikke længere få adgang til nogen af dine Microsoft-data. Hvis du tjekker din Microsoft-konto, kan det dog stadig se ud, som om Dropbox er forbundet med din konto. Det skyldes en begrænsning i et API fra Microsoft. Så snart du fjerner Outlook fra din konto, har Dropbox ikke længere adgang.

Kan jeg slette enkelte kontakter fra min liste med foreslåede kontakter?

Nej. Du kan ikke slette kontakter enkeltvist fra din liste med foreslåede kontakter bortset fra disse tre tilfælde:

• Hvis den kontakt, du vil slette, blev importeret fra et tredjepartsprogram, kan du afbryde forbindelsen til tredjepartsprogrammet, slette kontakten fra tredjepartsprogrammet og derefter importere kontakterne i Dropbox igen.
  • Hvis du er medlem af et Dropbox Business-team, kan du kontakte din teamadministrator for at få fjernet et medlem fra dit team, hvorved personens kontaktoplysninger slettes.
  • Hvis du bruger Dropbox-API'et (kan bruges af Dropbox Business-brugere).