{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Sådan ændrer du dine indstillinger for e-mailmeddelelser

Hvis du vil ændre dine indstillinger for e-mailmeddelelser, kan du tilmelde eller afmelde vores e-mails med meddelelser om nyhedsbreve, tip og din konto.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du dine indstillinger for e-mailmeddelelser

Sådan ændrer du dine indstillinger for e-mailmeddelelser:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Meddelelser.
  5. Markér eller fjern markeringen ud for de e-mailmeddelelser, du vil ændre.
    • Hvis du har forbundet en privat og en arbejdsrelateret konto, kan du angive e-mailindstillinger for hver konto separat ved at skifte mellem dine konti i nederste venstre hjørne.

Sådan afmelder du e-mailmeddelelser

Du kan afmelde e-mailmeddelelser ved at fjerne markeringen ud for den type meddelelser, du ikke længere ønsker at modtage.

Du kan også klikke på Afmeld nederst i en e-mail, du modtager fra Dropbox, for at afmelde den pågældende type meddelelser.