Sådan ændrer du dine indstillinger for e-mailmeddelelser

Hvis du vil ændre dine indstillinger for e-mailmeddelelser, kan du tilmelde eller afmelde vores e-mails med meddelelser om nyhedsbreve, tip og din konto.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du dine indstillinger for e-mailmeddelelser

Sådan ændrer du dine indstillinger for e-mailmeddelelser:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Meddelelser.
  5. Markér eller fjern markeringen ud for de e-mailmeddelelser, du vil ændre.
    • Hvis du har forbundet en privat og en arbejdsrelateret konto, kan du angive e-mailindstillinger for hver konto separat ved at skifte mellem dine konti i nederste venstre hjørne.

Sådan afmelder du e-mailmeddelelser

Du kan afmelde e-mailmeddelelser ved at fjerne markeringen ud for den type meddelelser, du ikke længere ønsker at modtage.

Du kan også klikke på Afmeld nederst i en e-mail, du modtager fra Dropbox, for at afmelde den pågældende type meddelelser.