Afmeld e-mails fra Dropbox

Hvis du vil modtage færre e-mails fra Dropbox, kan du afmelde nyhedsbreve, tip og kontomeddelelser.

Ret dine e-mailindstillinger

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Klik på Meddelelser.
  5. Fjern markeringen ud for de e-mailmeddelelser, du ikke vil modtage.
    • Hvis du har forbundet en privat og en arbejdsrelateret konto, kan du angive e-mailindstillinger for hver konto separat.
  6. Klik på knappen Gem indstillinger, når du har foretaget de ønskede ændringer.