Hvorfor udløb min adgangskode?

Som en forbyggende foranstaltning markerer vi undertiden adgangskoder som udløbne for at beskytte konti. Konti kan være i farezonen, hvis der registreres mistænkelig aktivitet, eller adgangskoder afsløres. Adgangskoder kan blive afsløret af andre tjenester, phishing eller malware. Opdater din adgangskode, før du forbinder en ny computer, telefon, tablet eller API-app.

Hvis din adgangskode er udløbet, får du vist dette skærmbillede, næste gang du logger på dropbox.com:

Indtast din e-mailadresse for at få tilsendt et link til nulstilling af din adgangskode

Indtast den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto på denne side, så sender vi en e-mail vedrørende nulstilling af din adgangskode.

Vi anbefaler, at du bruger stærke adgangskoder, der er forskellige til de enkelte tjenester.

Få mere at vide om, hvordan du vælger sikre adgangskoder og totrinsbekræftelse.