Skift en udløbet Dropbox-adgangskode

Opdateret Aug 14, 2023

Din adgangskode til Dropbox udløber regelmæssigt som en proaktiv sikkerhedsforanstaltning. Hvis din adgangskode er udløbet, skal du opdatere den, før du kan få adgang til din Dropbox-konto, logge på en ny enhed eller forbinde en API-app.

Hvis din adgangskode er udløbet, får du vist denne besked, næste gang du logger på dropbox.com:

meddelelse om udløbet adgangskode

Opdater en udløbet adgangskode

Sådan opdaterer du en udløbet adgangskode:

1. Prøv at logge på dropbox.com med din udløbne adgangskode.
  2. Når du ser beskeden ovenfor, skal du indtaste den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox-konto.
  3. Klik på Send e-mail.Du bør modtage en e-mail med et link, du kan bruge til at skifte adgangskode. Klik på linket i e-mailen, og følg instruktionerne for at nulstille din adgangskode.
highlight icon

Bemærk! Hvis du har igangsat en ændring af adgangskoden, men du ikke har modtaget den opfølgende e-mail, skal du tjekke spammappen i din indbakke. Hvis e-mailen ikke findes der, skal du tilføje no-reply@dropbox.com til dine kontakter eller i dit adressekartotek og gentage trinnene til nulstilling af adgangskoden.

Nulstil en udløbet adgangskode på en enhed, du er logget på

Hvis du ikke længere har adgang til den e-mailadresse, der er knyttet til din Dropbox-konto, kan du opdatere både din adgangskode og e-mailadresse på en enhed, hvor du er logget på. Sådan gør du:

1. Prøv at logge på dropbox.com i en webbrowser med den udløbne adgangskode.
  2. Hvis du ikke kan logge på, skal du klikke på Jeg kan ikke genoprette min konto ved hjælp af denne side
  3. Klik på Ja.
  4. Klik på Send meddelelser. Meddelelser sendes til alle de enheder, hvor du er logget på.
  5. Når du ser meddelelsen på den enhed, hvor du er logget på, skal du klikke på Detaljer.
  6. Klik på Fortsæt (på computeren) eller Ja (på en mobilenhed).
  7. Indtast eventuelt en ny e-mailadresse.
  8. Klik på Send. Du modtager et link til nulstilling af adgangskoden på din e-mailadresse.
  9. Klik på Nulstil adgangskode i e-mailen.
  10. Indtast din nye adgangskode, og klik på Send.
    Hvis du har indtastet en ny e-mailadresse, bliver Dropbox-kontoen opdateret med den e-mailadresse, efter at du har nulstillet din adgangskode.

Hold din Dropbox-konto sikker

Ud over at nulstille din adgangskode jævnligt er der andre trin, du kan udføre for at holde dine data beskyttet:

Hvis du vil vide mere om, hvordan du beskytter dine konti bedst muligt, kan du besøge vores side om sikkerhed og persondata.