{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Fjern kontakter fra tredjeparters tjenester

Du kan importere dine kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook til din Dropbox-konto. Denne funktion gør det nemt at dele og samarbejde med alle dine kontakter direkte fra Dropbox.

Importér dine kontakter

1. Log på  dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind ud for den tjeneste, du vil importere kontakter fra.

Dropbox gemmer kontakter, som du deler filer eller mapper med.

Når du har importeret dine kontakter, kan du nemt dele noget med kontakterne. Deres navne og e-mailadresser udfyldes automatisk, når du deler en fil eller mappe, og du kan vælge fra dem.

Bemærk! Dropbox kan ikke dele eller redigere dine kontakter på nogen måde.

Fjern kontakter fra tredjeparter

Følg nedenstående trin for at fjerne kontakter fra en tjeneste fra en tredjepart fra din Dropbox, men vær opmærksom på, at handlingen vil afbryde alle tjenester fra tredjeparter.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd under Forbundne tjenester ud for de tjenester, du vil fjerne.

Du forbinder en tjeneste igen ved at klikke på linket Forbind din [navn på tjeneste]-konto ved navnet på den tjeneste, du vil forbinde med din Dropbox-konto.

Bemærk! Hvis du fjerner din Outlook-konto fra Dropbox, kan Dropbox ikke få adgang til nogen af dine Microsoft-data. Hvis du tjekker din Microsoft-konto, kan det dog stadig se ud som om, at Dropbox er forbundet med din konto. Det skyldes en begrænsning i et API fra Microsoft. Så snart du fjerner Outlook fra din Dropbox-konto, har Dropbox ikke længere adgang til Outlook.