Fjern kontakter fra tredjeparters tjenester

Du kan importere dine kontakter fra Gmail, Yahoo og Outlook til din Dropbox-konto. Denne funktion gør det nemt at dele og samarbejde med alle dine kontakter direkte fra Dropbox.

Importér dine kontakter

1. Log på  dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Forbind ud for den tjeneste, du vil importere kontakter fra.

Dropbox gemmer kontakter, som du deler filer eller mapper med.

Når du har importeret dine kontakter, kan du nemt dele noget med kontakterne. Deres navne og e-mailadresser udfyldes automatisk, når du deler en fil eller mappe, og du kan vælge fra dem.

Bemærk! Dropbox kan ikke dele eller redigere dine kontakter på nogen måde.

Fjern kontakter fra tredjeparter

Følg nedenstående trin for at fjerne kontakter fra en tjeneste fra en tredjepart fra din Dropbox, men vær opmærksom på, at handlingen vil afbryde alle tjenester fra tredjeparter.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Forbundne apps.
  5. Klik på Afbryd under Forbundne tjenester ud for de tjenester, du vil fjerne.

Du forbinder en tjeneste igen ved at klikke på linket Forbind din [navn på tjeneste]-konto ved navnet på den tjeneste, du vil forbinde med din Dropbox-konto.

Bemærk! Hvis du fjerner din Outlook-konto fra Dropbox, kan Dropbox ikke få adgang til nogen af dine Microsoft-data. Hvis du tjekker din Microsoft-konto, kan det dog stadig se ud som om, at Dropbox er forbundet med din konto. Det skyldes en begrænsning i et API fra Microsoft. Så snart du fjerner Outlook fra din Dropbox-konto, har Dropbox ikke længere adgang til Outlook.