Fjern kontakter fra tredjeparters tjenester

Dropbox gemmer kontakter fra hver tjeneste fra en tredjepart, som du har forbundet med din Dropbox-konto (f.eks. Gmail eller Facebook). Denne funktion gør det nemt at dele og samarbejde med alle dine kontakter direkte fra Dropbox.

Følg nedenstående trin for at fjerne kontakter fra en tjeneste fra en tredjepart fra din Dropbox, men vær opmærksom på, at handlingen vil afbryde alle tjenester fra tredjeparter.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Konto, eller klik på Personlig, hvis du har forbundet din private og din arbejdsrelaterede Dropbox-konto.
  5. Klik på Fjern alle tjenester og importerede kontakter under Forbundne tjenester.
  6. Bekræft handlingen i pop op-vinduet ved at klikke på Fjern alle.

Du forbinder en tjeneste igen ved at klikke på linket Forbind din [navn på tjeneste]-konto ved navnet på den tjeneste, du vil forbinde med din Dropbox-konto.