{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Skift sprog og datoformat til din konto

Du kan skifte sproget og datoformatet til din Dropbox-konto. Sproget i Dropbox er som standard sproget på den enhed, du bruger til at få adgang til din Dropbox-konto.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du sproget til din Dropbox-konto

Sådan ændrer du sproget til din Dropbox-konto:

På din computer

1. Klik på Dropbox-ikonetproceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på tandhjulet, og vælg Præferencer.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen Sprog.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Generelt.
  5. Gå til Præferencer, vælg Rediger ud for Sprog, og vælg dit foretrukne sprog i pop op-vinduet.

På din telefon eller tablet

Sproget i Dropbox-appen svarer til dit operativsystems sprog. Hvis du vil skifte sprog i din Dropbox-app, skal du ændre systemsproget på din telefon.

Genstart enheden, når du har ændret systemsproget. Når enheden er genstartet, er systemsproget og sproget til alle dine apps skiftet til det sprog, du valgte.

Sådan ændrer du fildatoformatet på dropbox.com

Du kan ændre, hvordan datoer vises på dropbox.com fra dine Kontoindstillinger. For eksempel, hvis du foretrækker dag/måned/år frem for måned/dag/år.

Sådan ændrer du fildatoformatet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Generelt.
  5. Vælg datoformatet i rullemenuen Datoformat under Præferencer.

Datoer på dropbox.com vises i det format, du har valgt.