Skift sprog og datoformat til din konto

Du kan skifte sproget og datoformatet til din Dropbox-konto. Sproget i Dropbox er som standard sproget på den enhed, du bruger til at få adgang til din Dropbox-konto.

Afsnit i artiklen:

Sådan ændrer du sproget til din Dropbox-konto

Sådan ændrer du sproget til din Dropbox-konto:

På din computer

1. Klik på Dropbox-ikonetproceslinjen eller menulinjen.
  2. Klik på tandhjulet, og vælg Præferencer.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. Vælg dit foretrukne sprog i rullemenuen Sprog.

På dropbox.com

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Generelt.
  5. Gå til Præferencer, vælg Rediger ud for Sprog, og vælg dit foretrukne sprog i pop op-vinduet.

På din telefon eller tablet

Sproget i Dropbox-appen svarer til dit operativsystems sprog. Hvis du vil skifte sprog i din Dropbox-app, skal du ændre systemsproget på din telefon.

Genstart enheden, når du har ændret systemsproget. Når enheden er genstartet, er systemsproget og sproget til alle dine apps skiftet til det sprog, du valgte.

Sådan ændrer du fildatoformatet på dropbox.com

Du kan ændre, hvordan datoer vises på dropbox.com fra dine Kontoindstillinger. For eksempel, hvis du foretrækker dag/måned/år frem for måned/dag/år.

Sådan ændrer du fildatoformatet:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Generelt.
  5. Vælg datoformatet i rullemenuen Datoformat under Præferencer.

Datoer på dropbox.com vises i det format, du har valgt.