Kan jeg have to Dropbox-konti på den samme computer eller enhed?

Ja! Hvis du er Dropbox Business-bruger. Du kan have både en personlig og en arbejdsrelateret Dropbox på din computer, dine enheder og internettet. Vi understøtter, at du har en personlig og en arbejdsrelateret Dropbox på Mac, Windows, iOS og Android. Se, hvordan du forbinder dine to Dropbox-konti.

Det er kun Dropbox Business-brugere, der kan have flere Dropbox-konti synkroniseret til en enkelt enhed. Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan du få adgang til en anden Dropbox-konto ved at logge ind som en anden bruger via Dropbox' website. Eller du kan dele filer mellem flere konti ved at oprette delte mapper.

Gør dit liv mere enkelt ved at forbinde Dropbox-konti. I dette blogindlæg kan du læse, hvordan du gør det.

Få flere oplysninger

Hvis du er Dropbox Basic- eller Dropbox Plus-bruger, er det også muligt at bruge forskellige Dropbox-konti til de enkelte brugerlogins på din computer. Mens dette teknisk set betyder, at du kan have adskillige Dropbox-mapper på den samme computer, er du nødt til at skifte mellem hver brugerkonto for at anvende Dropbox' synkroniseringsfunktioner. Metoden fungerer bedst for grupper eller familier, der har individuelle Dropbox-konti og bruger entydige brugerlogins på den samme computer.