Kan jeg have to Dropbox-konti på den samme computer eller enhed?

Ja, hvis du er Dropbox Business-kunde! Du kan have både en privat og en arbejdsrelateret Dropbox-konto på din computer, dine enheder og på dropbox.com. Vi understøtter, at du har en personlig og en arbejdsrelateret Dropbox-mappe på Mac, Windows, iOS og Android. Læs om, hvordan du forbinder dine to Dropbox-konti.

Kun Dropbox Business-kunder kan synkronisere flere Dropbox-konti til en enkelt enhed. Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan du få adgang til en anden Dropbox-konto ved at logge ind som en anden bruger på dropbox.com. Eller du kan dele filer mellem flere konti ved at oprette delte mapper.

Gør dit liv mere enkelt ved at forbinde Dropbox-konti. I dette blogindlæg kan du læse, hvordan du gør det.

Få flere oplysninger

Hvis du er Dropbox Basic- Dropbox plus- eller Dropbox Professional-kunde, er det også muligt at bruge forskellige Dropbox-konti til de enkelte brugerlogins på din computer. Selvom dette teknisk set betyder, at du kan have flere Dropbox-mapper på den samme computer, er du nødt til at skifte mellem hver brugerkonto for at anvende Dropbox' synkroniseringsfunktioner. Metoden fungerer bedst for grupper eller familier, der har individuelle Dropbox-konti og logger på som forskellige brugere på den samme computer.