{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kan jeg have flere Dropbox-konti?

Ja, hvis du er Dropbox Business-kunde! Du kan have både en privat og en arbejdsrelateret Dropbox-konto på din computer, dine enheder og på dropbox.com. Vi understøtter, at du har en personlig og en arbejdsrelateret Dropbox-mappe på Mac, Windows, iOS og Android. Læs om, hvordan du forbinder dine to Dropbox-konti.

Kun Dropbox Business-kunder kan synkronisere flere Dropbox-konti til en enkelt enhed. Hvis du ikke har en Dropbox Business-konto, kan du få adgang til en anden Dropbox-konto ved at logge på som en anden bruger på dropbox.com. Eller du kan dele filer mellem flere konti ved at oprette delte mapper.

Hvis du ved en fejl har oprettet flere Dropbox-konti, kan du flette dem sammen.

Se, om du har en Dropbox Business-konto

Sådan ser du, om du har en Dropbox Business-konto:

1. Log på dropbox.com.
  2. Se nederst til venstre på siden. Hvis dit firmanavn vises, har du en teamkonto. Hvis der står Personlig, har du en privat konto.

Hvis du har flere Dropbox-konti, skal du se de enkelte konti. Når du finder din Dropbox Business-konto, kan du forbinde den med din private konto.

Hvordan opgraderer jeg til Dropbox Business?

Hvis du vil forbinde din private konto og din arbejdskonto, kan du opgradere til Dropbox Business. Med Dropbox Business får du flere administratorfunktioner, mere plads og funktioner som teammapper. Dropbox Business er en plan til teams med mindst tre brugere.

Del filer mellem flere Dropbox-konti

Hvis du har brug for at flytte filer mellem konti, kan du dele dine filer ved hjælp af delte mapperSe, hvordan du flytter filer mellem dine Dropbox-konti.

Sådan kan du have flere konti på samme computer

Hvis du er Dropbox Basic- Dropbox plus- eller Dropbox Professional-kunde, er det også muligt at bruge forskellige Dropbox-konti til de enkelte brugerlogins på din computer. Selvom dette teknisk set betyder, at du kan have flere Dropbox-mapper på den samme computer, er du nødt til at skifte mellem hver brugerkonto for at anvende Dropbox' synkroniseringsfunktioner. Metoden fungerer bedst for grupper eller familier, der har individuelle Dropbox-konti og logger på som forskellige brugere på den samme computer.