Abonnementer på Dropbox Plus eller Professional, der er købt i Apple App Store

Afsnit i artiklen:

Du kan købe et løbende abonnement på Dropbox Plus eller Professional i Apple App Store.

Hvilke planer tilbyder Dropbox gennem App Store?

Dropbox tilbyder Dropbox Plus og Professional via køb i app. Du kan enten købe et månedsabonnement eller et årsabonnement.

Skift fra et Plus- til Professional-abonnement – eller omvendt – i Apple App Store

Du opgraderer eller nedgraderer ved at følge vejledningen nedenfor. Bemærk, at vejledningen kun gælder, hvis du oprindeligt foretog dit køb i App Store. Hvis du f.eks. vil opgradere fra Plus til Professional i App Store, skal du have købt Plus-abonnementet i App Store.

1. Åbn appen Indstillinger fra startskærmen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på iTunes Store og App Store.
  4. Tryk på dit Apple-id.
  5. Tryk på Vis Apple-id. Skriv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  6. Tryk på Abonnementer.
  7. Tryk på Dropbox.
  8. Tryk på det eksisterende aktive abonnement.
  9. Vælg den nye abonnementsplan, du vil have.
  10. Start Dropbox-appen på din iOS-enhed.
  11. Tryk på ikonet Konto, og tryk derefter på Gendan køb.

Bemærk! Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.

Hvornår træder ændring af en plan i kraft?

Opgradering fra Plus til Professional træder i kraft med det samme.

Følgende ændringer træder i kraft ved slutningen af din nuværende afregningsperiode:

• Ændring fra månedlig til årlig afregning
  • Ændring fra årlig til månedlig afregning
  • Nedgradering fra Professional til Plus

Se, hvordan du finder dine abonnementsdatoer i App Store.

Hvordan adskiller et prøveabonnement på Plus eller Professional sig fra et løbende abonnement?

Et prøveabonnement giver dig mulighed for at bruge de samme funktioner som et løbende abonnement. Det er gratis de første 30 dage, og du skal kun betale, hvis du ikke opsiger prøveabonnementet i løbet af prøveperioden på 30 dage.

Opsig et abonnement, der er købt i App Store, og anmod om tilbagebetaling

Du kan opsige dit Dropbox-abonnement fra App Store. Hvis du vil anmode om tilbagebetaling for Dropbox-abonnementer, der er købt via en app, skal du kontakte Apple. Kontakt Apple-support for at få flere oplysninger.

Skift fra et årligt til et månedligt abonnement i App Store

Du kan skifte til et månedligt abonnement ved at gøre følgende på din iOS-enhed:

1. Åbn appen Indstillinger fra startskærmen på din enhed.
  2. Tryk på iTunes Store og App Store.
  3. Tryk på dit Apple-id.
  4. Tryk på Vis Apple-id. Skriv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tryk på Administrer.
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Tryk på det eksisterende aktive abonnement.
  8. Vælg den nye abonnementsplan.

Dit månedsabonnement begynder efter den aktuelle afregningsperiode. Se dine abonnementsdatoer i App Store.

Jeg har et abonnement på Plus eller Professional fra App Store, og jeg vil gerne oprette et prøveabonnement på Dropbox Business eller blive tilmeldt et Dropbox Business-team

Hvis du opretter et prøveabonnement eller tilmelder dig et Business-team, skal du huske, at et eksisterende abonnement på Dropbox Pro eller Professional, der er købt i App Store, bliver ved med at blive opkrævet fra din App Store-konto, indtil du opsiger abonnementet. Hvis du ikke opsiger dit App Store-abonnement, opkræves du automatisk hver måned eller hvert år.

Jeg har et abonnement på Plus eller Professional, der er købt på dropbox.com eller via en licensnøgle, og jeg har problemer med at købe Dropbox i App Store

Hvis du i øjeblikket har et abonnement, der er købt på dropbox.com eller via en kampagne eller en licensnøgle, kan du ikke købe et abonnement på Dropbox Pro eller Professional i App Store.

Tilføj udvidet versionshistorik til et Plus- eller Professional-abonnement købt i appen

Udvidet versionshistorik kan ikke længere købes til nogen plan.