Abonnementer på Dropbox Plus eller Professional, der er købt i Apple App Store

Du kan købe et løbende abonnement på Dropbox Plus eller Professional i Apple App Store.

Hvilke planer tilbyder Dropbox gennem App Store?

Dropbox tilbyder Dropbox Plus og Professional via køb i app. Du kan enten købe et månedsabonnement eller et årsabonnement.

Hvordan opgraderer jeg fra Dropbox Plus til Dropbox Professional – eller omvendt – i Apple App Store?

Du opgraderer eller nedgraderer ved at følge vejledningen nedenfor. Bemærk, at vejledningen kun gælder, hvis du oprindeligt foretog dit køb i App Store. Hvis du f.eks. vil opgradere fra Plus til Professional i App Store, skal du have købt Plus-abonnementet i App Store.

1. Åbn appen Indstillinger fra startskærmen på din iOS-enhed.
  2. Tryk på iTunes Store og App Store.
  3. Tryk på dit Apple-id.
  4. Tryk på Vis Apple-id. Skriv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tryk på Administrer.
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Tryk på det eksisterende aktive abonnement.
  8. Vælg den nye abonnementsplan, du vil have.
  9. Start Dropbox-appen på din iOS-enhed.
  10. Tryk på tandhjulskionet, og tryk derefter på Gendan køb.

Bemærk! Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.

Hvornår træder ændringerne i kraft?

Opgradering fra Plus til Professional træder i kraft med det samme.

Følgende ændringer træder i kraft ved slutningen af din nuværende afregningsperiode:

• Ændring fra månedlig til årlig afregning
  • Ændring fra årlig til månedlig afregning
  • Nedgradering fra Professional til Plus

Se, hvordan du finder dine abonnementsdatoer i App Store.

Hvordan slår jeg automatisk fornyelse fra for et abonnement på Dropbox Plus eller Professional, som jeg har købt i App Store?

Sådan slår du automatisk fornyelse fra på en iPhone, iPad eller iPod:

1. Åbn appen Indstillinger fra startskærmen på din enhed.
  2. Rul ned, og tryk på iTunes Store og App Store.
  3. Tryk på dit Apple-id.
  4. Tryk på Vis Apple-id. Skriv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tryk på Administrer.
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Slå Automatisk fornyelse fra, og tryk derefter på OK. Dit abonnement stopper efter den aktuelle afregningsperiode.

Sådan slår du automatisk fornyelse fra via iTunes-appen på din computer:

1. Åbn iTunes.
  2. Klik på Log ind, og skriv dit Apple-id.
  3. Klik på dit navn, og vælg Kontooplysninger på rullemenuen. Skriv din adgangskode igen, hvis du bliver bedt om det.
  4. Rul til Indstillinger på skærmen Kontooplysninger.
  5. Klik på Administrer til højre for Abonnementer.
  6. Vælg Dropbox.
  7. Slå Automatisk fornyelse fra for at opsige dit abonnement. Dit abonnement stopper efter den aktuelle afregningsperiode.

Bemærk!

• Automatisk fornyelses slås ikke fra, og dit abonnement opsiges ikke, selvom du fjerner Dropbox-appen.

Jeg har tilmeldt mig til et prøveabonnement på Plus eller Professional. Hvordan adskiller det sig fra et løbende abonnement?

Et prøveabonnement giver dig mulighed for at bruge de samme funktioner som et løbende abonnement. Det er gratis de første 30 dage, og du skal kun betale, hvis du ikke opsiger prøveabonnementet i løbet af prøveperioden på 30 dage.

Hvordan opsiger jeg straks et abonnement og anmoder om tilbagebetaling for et abonnement, der er købt i App Store?

For de Dropbox-abonnementer, der er købt via en app, gælder det, at du skal anmode om tilbagebetaling direkte fra Apple. Kontakt Apple-support for at få flere oplysninger.

Jeg har købt et årsabonnement i App Store, og nu vil jeg gerne skifte til et månedsabonnement i App Store. Hvordan gør jeg det?

Du kan skifte til et månedligt abonnement ved at gøre følgende på din iOS-enhed:

1. Åbn appen Indstillinger fra startskærmen på din enhed.
  2. Tryk på iTunes Store og App Store.
  3. Tryk på dit Apple-id.
  4. Tryk på Vis Apple-id. Skriv din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tryk på Administrer.
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Tryk på det eksisterende aktive abonnement.
  8. Vælg den nye abonnementsplan.

Dit månedsabonnement begynder efter den aktuelle afregningsperiode. Se dine abonnementsdatoer i App Store.

Jeg har et abonnement på Dropbox Pro eller Professional fra App Store, og jeg vil gerne oprette et prøveabonnement på Dropbox Business eller blive tilmeldt et Dropbox Business-team.

Hvis du opretter et prøveabonnement eller tilmelder dig et Business-team, skal du huske, at et eksisterende abonnement på Dropbox Pro eller Professional, der er købt i App Store, bliver ved med at blive opkrævet fra din App Store-konto, indtil du opsiger abonnementet. Hvis du ikke opsiger dit App Store-abonnement, opkræves du automatisk hver måned eller hvert år.

Jeg har et abonnement på Plus eller Professional, der er købt på dropbox.com eller via en licensnøgle, og jeg har problemer med at købe Dropbox i App Store.

Hvis du i øjeblikket har et abonnement, der er købt på dropbox.com eller via en kampagne eller en licensnøgle, kan du ikke købe et abonnement på Dropbox Pro eller Professional i App Store.

Jeg har købt mit abonnement på Plus eller Professional fra en app. Hvordan tilføjer jeg udvidet versionshistorik?

Udvidet versionshistorik kan ikke længere købes til nogen plan.