Opsigelse af Dropbox Plus – tilbagebetalinger og nedgradering til Dropbox Basic

Bemærk! Denne artikel gælder specifikt for Dropbox-brugere med abonnement på Plus eller Professional.

Hvis du er nødt til at nedgradere dit Dropbox Plus- eller Professional-abonnement til en Dropbox Basic-konto, skal du følge nedenstående vejledning.

Nedgrader dit abonnement på Plus eller Professional

1. Log på dropbox.com
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Vælg Annuller plan nederst på siden.

Bemærk! Hvis du nedgraderer, har du stadig resten af tiden i dit nuværende abonnement, inden Dropbox-kvoten fra opgraderingen udløber. Når du har nedgraderet din konto, bliver den ikke længere fornyet automatisk, og der opkræves ikke yderligere fornyelsesbetalinger for kontoen.

Nedgradering til en mindre Dropbox sletter ikke filer, der allerede findes. Vær opmærksom på, at Dropbox ikke sletter nogen af dine filer, når dit abonnement nedgraderes. Hvis en nedgradering får din konto til at overskride kvoten, synkroniseres dine filer ikke længere mellem de enheder, du har forbundet til din Dropbox-konto.

Din Dropbox-mappe synkroniserer kun filer mellem din konto og forbundne enheder, indtil du når eller overskrider din kontos lagerkvote. Du vil ikke være i stand til at tilføje nye filer til din Dropbox eller gendanne eventuelle filer, der er blevet fjernet fra din Dropbox, før der er tilstrækkelig ledig plads på din tilgængelige kvote til at gøre dette.