Sådan opsiger du dit abonnement på Dropbox

Du skal opsige dit Dropbox-abonnement fra det sted, hvor du købte det.

Vælg det sted, hvor du købte dit abonnement, for at se, hvordan du opsiger dit abonnement:

• Websitet (dropbox.com)
  • Apple App Store
  • Google Play

Se denne artikel i stedet, hvis du er Dropbox Business-bruger.

Abonnementer, der er købt via Dropbox-appen

Hvis du har købt dit abonnement via Dropbox-appen, købte du det via standardbutikken med apps på din enhed:

• Hvis du har en iPhone eller iPad, købte du det via Apple App Store, og du kan derfor opsige det fra Apple.
  • Hvis du har en Android, købte du det via Google Play, og du kan derfor opsige det fra Google.

Ofte stillede spørgsmål i denne artikel

• Får jeg penge tilbage, når jeg opsiger mit Dropbox-abonnement?
  • Mister jeg mine filer, når jeg opsiger mit Dropbox-abonnement?

Sådan opsiger du dit abonnement, hvis du købte det på dropbox.com

Hvis du købte dit abonnement på dropbox.com, skal du også opsige det på dropbox.com. Du kan ikke bruge Dropbox-mobilappen til at opsige et abonnement, der er købt på websitet.

Sådan opsiger du dit abonnement på dropbox.com:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar (dit profilbillede) øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Klik på Annuller plan nederst på siden, og følg instruktionerne.
  • Hvis du har en Plus-konto, bliver du nedgraderet til Basic (gratis), når dit nuværende abonnement stopper.
  • Hvis du har en Professional-konto og vil skifte til Basic, skal du klikke på Jeg ønsker stadig at nedgradere og følge instruktionerne.
    • Hvis du vil skifte til Plus i stedet, skal du klikke på Skift min Dropbox-plan og derefter klikke på Skift plan og følge instruktionerne.

Sådan opsiger du dit abonnement, hvis du har købt det i Apple App Store

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement i Apple App Store eller iTunes, skal du opsige dit Dropbox-abonnement via Apple. Sådan gør du:

Se, hvordan du opsiger abonnementer fra Apple.

Sørg for, at du er logget på den samme konto, som du brugte, da du købte abonnementet.

Hvis du opsiger dit abonnement, flyttes du over på Dropbox Basic (som er gratis). Du har også mulighed for at skifte til en anden plan.

Hvis du ikke kan opsige ved hjælp af disse trin, anbefaler vi, at du kontakter Apples support.

Sådan opsiger du dit abonnement, hvis du købte det fra Google Play

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement fra Google Play, skal du opsige abonnementet via Google Play. Sådan gør du:

Se, hvordan du opsiger abonnementer fra Google Play.

Sørg for, at du er logget på den samme konto, som du brugte, da du købte abonnementet.

Hvis du opsiger dit abonnement, flyttes du over på Dropbox Basic (som er gratis).

Hvis du ikke kan opsige ved hjælp af disse trin, anbefaler vi, at du kontakter Googles support.

Får jeg penge tilbage, når jeg opsiger mit Dropbox-abonnement?

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement fra dropbox.com, og du opsiger abonnementet, får du ikke penge tilbage for resten af dit igangværende abonnement.

Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement fra Apple App Store eller Google Play:

Mister jeg mine filer, når jeg opsiger mit Dropbox-abonnement?

Nej. Alle dine filer og mapper bliver i din Dropbox-konto, uanset hvilken plan du nedgraderer til. Du kan stadig åbne og redigere dem som før.

Hvis du overskrider den maksimale lagerplads i din nye plan, stopper synkroniseringen af filer mellem dine enheder, og du kan ikke tilføje nye filer, medmindre du vælger at opgradere din plan igen.