{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Opsig et abonnement på Dropbox Plus eller Professional

Bemærk! I denne artikel beskrives det, hvordan du kan opsige et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement, som du har købt på dropbox.com. Hvis du vil opsige et Plus- eller Professional-abonnement, som du har købt via Apple App Store eller Google Play Butik, skal du klikke på et af disse links:

Hvis du er nødt til at nedgradere dit Dropbox Plus- eller Professional-abonnement til en Dropbox Basic-konto, skal du følge nedenstående vejledning.

Nedgrader dit abonnement på Plus eller Professional

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar eller dit profilbillede.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Vælg Annuller plan nederst på siden.

Vigtigt!

• Hvis du nedgraderer, har du stadig resten af tiden i dit nuværende abonnement, inden Dropbox-kvoten fra opgraderingen udløber. Når du har nedgraderet din konto, bliver den ikke længere fornyet automatisk, og der opkræves ikke yderligere fornyelsesbetalinger for kontoen.
  • Hvis en nedgradering får din konto til at overskride kvoten, synkroniseres dine filer ikke længere mellem de enheder, du har forbundet med din Dropbox-konto. Dropbox sletter ikke de filer, du allerede har gemt på kontoen.
  • Hvis nedgraderingen medfører, at din konto overskrider din kvote, kan du ikke tilføje nye filer til din Dropbox (eller gendanne slettede filer), før der er tilstrækkelig ledig plads i din tilgængelige kvote.