Opsig et abonnement på Dropbox Plus eller Professional

Bemærk! I denne artikel beskrives det, hvordan du kan opsige et Dropbox Plus- eller Professional-abonnement, som du har købt på dropbox.com. Hvis du vil opsige et Plus- eller Professional-abonnement, som du har købt via Apple App Store eller Google Play Butik, skal du klikke på et af disse links:

Hvis du er nødt til at nedgradere dit Dropbox Plus- eller Professional-abonnement til en Dropbox Basic-konto, skal du følge nedenstående vejledning.

Nedgrader dit abonnement på Plus eller Professional

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på din avatar eller dit profilbillede.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Vælg Annuller plan nederst på siden.

Vigtigt!

• Hvis du nedgraderer, har du stadig resten af tiden i dit nuværende abonnement, inden Dropbox-kvoten fra opgraderingen udløber. Når du har nedgraderet din konto, bliver den ikke længere fornyet automatisk, og der opkræves ikke yderligere fornyelsesbetalinger for kontoen.
  • Hvis en nedgradering får din konto til at overskride kvoten, synkroniseres dine filer ikke længere mellem de enheder, du har forbundet med din Dropbox-konto. Dropbox sletter ikke de filer, du allerede har gemt på kontoen.
  • Hvis nedgraderingen medfører, at din konto overskrider din kvote, kan du ikke tilføje nye filer til din Dropbox (eller gendanne slettede filer), før der er tilstrækkelig ledig plads i din tilgængelige kvote.