Opsigelse af Dropbox Plus – tilbagebetalinger og nedgradering til Dropbox Basic

Bemærk! Denne artikel gælder for Dropbox-brugere med Plus-abonnementer.

Hvis du af en eller anden årsag er nødt til at nedgradere dit Dropbox Plus-abonnement til en gratis Dropbox Basic-konto, skal du følge nedenstående vejledning. Vi håber, at du på et senere tidspunkt vil overveje at opgradere igen, hvis du skulle få brug for mere opbevaringsplads.

Nedgrader dit Plus-abonnement

1. Log på dropbox.com
  2. Klik på din avatar.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Plan.
  5. Vælg Annuller plan nederst på siden.

Bemærk! Hvis du nedgraderer, har du stadig resten af tiden i dit nuværende abonnement, inden Dropbox-kvoten fra Plus-opgraderingen udløber. Når du har nedgraderet din konto, bliver den ikke længere fornyet automatisk, og der opkræves ikke yderligere fornyelsesgebyrer for kontoen.

Nedgradering til en mindre Dropbox sletter ikke de filer, der allerede findes. Vær opmærksom på, at Dropbox ikke sletter nogen af ​​dine filer, når dit abonnement nedgraderes. Hvis en nedgradering får din konto til at overskride kvoten, er det kun din filsynkronisering mellem forbundne enheder, der stopper.

Din Dropbox-mappe synkroniserer kun filer mellem din konto og forbundne enheder, indtil du når eller overskrider din kontos lagerkvote. Du vil ikke være i stand til at tilføje nye filer til din Dropbox eller gendanne eventuelle filer, der er blevet fjernet fra din Dropbox, før der er tilstrækkelig ledig plads på din tilgængelige kvote til at gøre dette.