Sådan annullerer du en gratis prøveversion af Dropbox Pro eller Business

Vigtigt! Du skal annullere din gratis prøveversion af Dropbox på samme måde, som du tilmeldte dig den. Hvis du f.eks. tilmeldte dig fra Apples appbutik, skal du også annullere prøveversionen fra Apple App Store.

Sådan annullerer du en gratis prøveversion fra Apple App Store

1. Tryk på Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på iTunes & App Store.
  4. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id.
  5. Tryk på Abonnementer (ca. halvvejs nede på skærmen).
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Tryk på Annuller abonnement.
  8. Tryk på Bekræft.
  9. Genstart Dropbox-appen på din iOS-enhed.

Læs mere om, hvordan du ændrer dine abonnementer i Apple App Store

Sådan annullerer du en gratis prøveversion fra Google Play

1. Åbn Google Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Kontrollér, om du er logget på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på Menu og derefter på Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil annullere.
  5. Tryk på Annuller abonnement.
  6. Genstart Dropbox-appen på din Android-enhed.

Læs mere om, hvordan du ændrer dine abonnementer på Google Play.

Sådan annullerer du en gratis prøveversion fra Dropbox-appen

1. Tryk på Konto i Dropbox-appen.
  2. Tryk på Skift eller annuller plan.
  3. Tryk på Administrer dit abonnement.
  4. Åbn iTunes Store.
  5. Tryk på Annuller abonnement.
  6. Tryk på Bekræft.
  7. Start Dropbox-appen på din iOS-enhed.

Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.