{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Rediger betalingsoplysninger for Dropbox-abonnementer

Du kan ændre betalingsmetoden til dine Dropbox Plus-, Professional- og Business-konti.

Du kan betale for Dropbox Plus, Professional og Business med PayPal og kreditkort. Hvis dit Dropbox Business-team er placeret uden for USA eller har mere end 15 licenser, kan du betale med bankoverførsel.

Dropbox Plus- og Professional-konti

Sådan skifter du betalingsmetode:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Fakturering.
  5. Klik på Opdater på fanen Betalingsmetode.
  6. Vælg din nye betalingsmetode, og indtast de nødvendige oplysninger.

Bemærk! Hvis din betalingsmetode er Mobil, kan du ikke ændre den ved hjælp af vejledningen ovenfor. Besøg Apple App Store eller Google Play Butik for at administrere dit abonnement.

Dropbox Business-konti

Dropbox Business-teamadministratorer kan skifte betalingsmetode for deres team:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Klik på Betalingsmetode.
  5. Vælg Opdater.
  6. Vælg din nye betalingsmetode, og indtast de nødvendige oplysninger.
  7. Klik på Gem indstillinger.

Bemærk! Dropbox Business-konti kan have flere teamadministratorer, der hver især er i stand til at opdatere og ændre afregningsoplysningerne. Teamadministratorer kan dog ikke se de øvrige administratorers afregningsoplysninger. Alle følsomme oplysninger, f.eks. kreditkortnumre, vises udelukkende til den person, der indtastede oplysningerne i første omgang.