Sådan skifter du betalingsmetode for Dropbox-abonnementer

Når du har skiftet betalingsmetode, opkræves du et forholdsmæssigt beløb ud fra den tid, der er tilbage af dit tidligere abonnement.

Se en liste med alle de tilgængelige betalingsmuligheder.

Dropbox Plus- og Professional-konti

Brugere med Plus- og Professional-konti kan betale med PayPal og kreditkort. Sådan skifter du betalingsmetode:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Fakturering.
  5. Klik på Opdater på fanen Betalingsmetode.
  6. Vælg din nye betalingsmetode, og indtast de nødvendige oplysninger.

Bemærk! Hvis din betalingsmetode er Mobil, kan du ikke ændre den ved hjælp af vejledningen ovenfor. Besøg Apple App Store eller Google Play Butik for at administrere dit abonnement.

Dropbox Business-konti

Dropbox Business-teamadministratorer kan betale via PayPal, kreditkort eller bankoverførsel, hvis deres team har mere end 15 licenser. Sådan skifter du betalingsmetode for dit team:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Klik på Betalingsmetode.
  5. Vælg Opdater.
  6. Vælg din nye betalingsmetode, og indtast de nødvendige oplysninger.
  7. Klik på Gem indstillinger.

Bemærk! Dropbox Business-konti kan have flere teamadministratorer, der hver især er i stand til at opdatere og ændre afregningsoplysningerne. Teamadministratorer kan dog ikke se de øvrige administratorers afregningsoplysninger. Alle følsomme oplysninger, f.eks. kreditkortnumre, vises udelukkende til den person, der indtastede oplysningerne i første omgang.