Rediger betalingsoplysninger for Dropbox-abonnementer

Du kan ændre betalingsmetoden for dine Dropbox Plus- og Dropbox Business-konti.

Du kan betale for Dropbox Plus og Dropbox Business med PayPal og kreditkort. Hvis dit Dropbox Business-team er placeret uden for USA eller har mere end 15 licenser, kan du betale med bankoverførsel.

Dropbox Plus-konti

Sådan skifter du betalingsmetode:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på avataren øverst på en side.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Konto.
  5. Klik på Skift under Betalingsmetode.
  6. Vælg din nye betalingsmetode, og indtast de nødvendige oplysninger.

Dropbox Business-konti

Dropbox Business-teamadministratorer kan skifte betalingsmetode for deres team:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Vælg fanen Afregning.
  4. Klik på Betalingsmetode.
  5. Vælg Opdater.
  6. Vælg din nye betalingsmetode, og indtast de nødvendige oplysninger.
  7. Klik på Gem indstillinger.

Bemærk! Dropbox Business-konti kan have flere teamadministratorer, der hver især er i stand til at opdatere og ændre afregningsoplysningerne. Teamadministratorer kan dog ikke se de øvrige administratorers afregningsoplysninger. Alle følsomme oplysninger, f.eks. kreditkortnumre, vises udelukkende til den person, der indtastede oplysningerne i første omgang.