{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Forbrugsmoms på Dropbox-abonnementer i Japan

Bemærk! Denne artikel gælder kun for Dropbox-kunder i Japan. Hvis du har spørgsmål om moms på Dropbox-abonnementer i andre lande:

Dropbox er juridisk forpligtet til at betale forbrugsmoms på kundetransaktioner. Vi bruger det land, du har opgivet på din konto, til at finde den relevante forbrugsmoms. Hvis du bor i et land, hvor der skal betales forbrugsmoms, optræder både abonnementsbeløbet og forbrugsmomsen som varelinjer på dine fakturaer og kvitteringer.

Fra oktober 2015 opkræver Dropbox denne moms på Dropbox Plus- og Business-abonnementer tilhørende kunder i Japan.

Bemærk!

• Hvis du er Dropbox Plus- eller Business-bruger i Japan, bliver du opkrævet denne moms ved din næste fornyelse.
  • Beløbet opkræves, uanset om du har et årligt eller månedligt abonnement.

Hvad er satsen for forbrugsmoms på Dropbox Plus og Business i Japan?

Forbrugsmoms pålægges normalt ud fra køberens placering. Pr. oktober 2015 er momssatsen 8 % for Dropbox i Japan.

Hvordan ved jeg, om jeg bliver opkrævet denne moms?

Sådan ser du, om du bliver opkrævet forbrugsmoms:

Bemærk! Du behøver ikke at gennemføre købet for at se den gældende momssats.

Hvorfor opkræver Dropbox forbrugsmoms for betalingsabonnementer?

Som registreret udenlandsk virksomhed er Dropbox juridisk forpligtet til at betale forbrugsmoms på transaktioner med kunder i bestemte jurisdiktioner.

Hvor kan jeg se den opkrævede forbrugsmoms på mit eksisterende Dropbox-abonnement?

Du kan se den opkrævede forbrugsmoms i din kontos afregningshistorik på dropbox.com.

Dropbox Business-teamadministratorer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Klik på Konto.
  4. Vælg Afregningshistorik.

Dropbox Plus-brugere:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en vilkårlig side, og klik derefter på Indstillinger.
  3. Klik på Konto.
  4. Vælg sektionen Afregningshistorik.

Få mere at vide om, hvordan du får en faktura for dit Dropbox-abonnement.

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Hvis din virksomhed er fritaget for moms, bedes du kontakte vores supportteam og give dem dokumentation for din momsfritagelse.

Hvad er Dropbox' nummer som registreret udenlandsk virksomhed?

Vores nummer som registreret udenlandsk virksomhed er 00018.