Forbrugsmoms på Dropbox-abonnementer i Japan

Bemærk! Denne artikel gælder kun for Dropbox-kunder i Japan. Hvis du har spørgsmål om moms på Dropbox-abonnementer i andre lande:

Dropbox er juridisk forpligtet til at betale forbrugsmoms på kundetransaktioner. Vi bruger det land, du har opgivet på din konto, til at finde den relevante forbrugsmoms. Hvis du bor i et land, hvor der skal betales forbrugsmoms, optræder både abonnementsbeløbet og forbrugsmomsen som varelinjer på dine fakturaer og kvitteringer.

Fra oktober 2015 opkræver Dropbox denne moms på Dropbox Plus- og Business-abonnementer tilhørende kunder i Japan.

Bemærk!

• Hvis du er Dropbox Plus- eller Business-bruger i Japan, bliver du opkrævet denne moms ved din næste fornyelse.
  • Beløbet opkræves, uanset om du har et årligt eller månedligt abonnement.

Hvad er satsen for forbrugsmoms på Dropbox Plus og Business i Japan?

Forbrugsmoms pålægges normalt ud fra køberens placering. Pr. oktober 2015 er momssatsen 8 % for Dropbox i Japan.

Hvordan ved jeg, om jeg bliver opkrævet denne moms?

Sådan ser du, om du bliver opkrævet forbrugsmoms:

Bemærk! Du behøver ikke at gennemføre købet for at se den gældende momssats.

Hvorfor opkræver Dropbox forbrugsmoms for betalingsabonnementer?

Som registreret udenlandsk virksomhed er Dropbox juridisk forpligtet til at betale forbrugsmoms på transaktioner med kunder i bestemte jurisdiktioner.

Hvor kan jeg se den opkrævede forbrugsmoms på mit eksisterende Dropbox-abonnement?

Du kan se den opkrævede forbrugsmoms i din kontos afregningshistorik på dropbox.com.

Dropbox Business-teamadministratorer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Klik på Konto.
  4. Vælg Afregningshistorik.

Dropbox Plus-brugere:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn eller din avatar øverst på en vilkårlig side, og klik derefter på Indstillinger.
  3. Klik på Konto.
  4. Vælg sektionen Afregningshistorik.

Få mere at vide om, hvordan du får en faktura for dit Dropbox-abonnement.

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Hvis din virksomhed er fritaget for moms, bedes du kontakte vores supportteam og give dem dokumentation for din momsfritagelse.

Hvad er Dropbox' nummer som registreret udenlandsk virksomhed?

Vores nummer som registreret udenlandsk virksomhed er 00018.