{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad koster Dropbox?

Der findes en række forskellige Dropbox-planer, så du kan vælge den, der passer bedst til din brug af Dropbox.

Dropbox Basic leveres med 2 GB plads og er gratis. Hvis du ønsker mere plads eller flere funktioner, kan du opgradere til Dropbox Plus, Professional eller Business. Prisen på din Dropbox-konto afhænger af, hvilken plan du vælger.

Dropbox Basic

En Dropbox Basic-konto er gratis og inkluderer 2 GB plads. Du kan downloade gratis apps for at få adgang til Dropbox på din computertelefon eller tablet. Du kan også optjene mere plads til din Dropbox-konto.

Dropbox Plus

Dropbox Plus er et betalingsabonnement, der inkluderer 1 TB plads og ekstra funktioner. Du kan vælge et månedligt eller årligt abonnement. Vi tilbyder ikke muligheden for at købe et antal fortløbende månedlige eller årlige abonnementer forud. Prisen afhænger at dit faktureringsland og den abonnementsordning, du vælger.

Se, hvor meget Dropbox Plus koster i dit land.

Dropbox Professional

Dropbox Professional er et betalingsabonnement, der inkluderer 2 TB plads og adgang til Smart synkronisering, Showcase, prioriteret chatsupport og meget mere. Du kan vælge et månedligt eller årligt abonnement. Vi tilbyder ikke muligheden for at købe et antal fortløbende månedlige eller årlige abonnementer forud. Prisen afhænger at dit faktureringsland og den abonnementsplan, du vælger.

Se, hvad Dropbox Professional koster i dit land.

Dropbox Business

Dropbox Business er beregnet til organisationer og grupper. Prisen afhænger af størrelsen på dit team og dit faktureringsland. Vi giver også rabatter til nonprofit-organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Kontakt vores salgsteam for at se om Dropbox Business passer til dit team.

Leder du efter faktureringshjælp for en eksisterende Plus-, Professional- eller Business-konto?

Kontakt vores supportteam