Hvad koster Dropbox?

Der findes en række forskellige Dropbox-planer, så du kan vælge den, der passer bedst til din brug af Dropbox.

Dropbox Basic leveres med 2 GB plads og er gratis. Hvis du ønsker mere plads eller flere funktioner, kan du opgradere til Dropbox Plus, Professional eller Business. Prisen på din Dropbox-konto afhænger af, hvilken plan du vælger.

Dropbox Basic

En Dropbox Basic-konto er gratis og inkluderer 2 GB plads. Du kan downloade gratis apps for at få adgang til Dropbox på din computertelefon eller tablet. Du kan også optjene mere plads til din Dropbox-konto.

Dropbox Plus

Dropbox Plus er et betalingsabonnement, der inkluderer 1 TB plads og ekstra funktioner. Du kan vælge et månedligt eller årligt abonnement. Vi tilbyder ikke muligheden for at købe et antal fortløbende månedlige eller årlige abonnementer forud. Prisen afhænger at dit faktureringsland og den abonnementsordning, du vælger.

Se, hvor meget Dropbox Plus koster i dit land.

Dropbox Professional

Dropbox Professional er et betalingsabonnement, der inkluderer 1 TB plads og adgang til Smart synkronisering, Showcase, prioriteret chatsupport og meget mere. Du kan vælge at betale dit abonnement månedligt eller årligt. Vi tilbyder ikke muligheden for at købe et antal fortløbende månedlige eller årlige abonnementer forud. Prisen afhænger at dit faktureringsland og den abonnementsplan, du vælger.

Se, hvad Dropbox Professional koster i dit land.

Dropbox Business

Dropbox Business er beregnet til organisationer og grupper. Prisen afhænger af størrelsen på dit team og dit faktureringsland. Vi giver også rabatter til nonprofit-organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Kontakt vores salgsteam for at se om Dropbox Business passer til dit team.

Leder du efter faktureringshjælp for en eksisterende Plus-, Professional- eller Business-konto?

Kontakt vores supportteam