Hvad koster Dropbox?

Dropbox Basic

En Dropbox Basic-konto er gratis og inkluderer 2 GB plads. Du kan downloade gratis apps for at få adgang til Dropbox på din computer og din mobilenhed. Du kan også optjene mere plads til din Dropbox-konto.

Dropbox Plus

Dropbox Plus er et betalingsabonnement, der inkluderer 1 TB plads og ekstra funktioner. Du kan vælge et månedligt eller årligt abonnement. Vi tilbyder ikke muligheden for at købe et antal fortløbende månedlige eller årlige abonnementer forud. Prisen afhænger at dit faktureringsland og den abonnementsordning, du vælger.

Se, hvor meget Dropbox Plus koster i dit land.

Dropbox Business

Dropbox Business er beregnet til organisationer og grupper. Prisen afhænger af størrelsen på dit team og dit faktureringsland. Vi giver også rabatter til nonprofit-organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Kontakt vores salgsteam for at se om Dropbox Business passer til dit team.

Leder du efter faktureringshjælp for en eksisterende Dropbox Plus- eller Business-konto?

Kontakt vores supportteam

Relaterede emner