Hvordan opgraderer eller nedgraderer jeg mit Dropbox-abonnement?

Vigtigt! Du skal opgradere eller nedgradere dit Dropbox-abonnement på samme måde, som du købte det. Hvis du f.eks. købte dit abonnement fra Apples appbutik, skal du også ændre det fra Apple App Store.

Hvornår træder ændringerne i kraft?

Opgraderinger træder i kraft og faktureres med det samme. Nedgraderinger fra Professional til Plus træder i kraft ved slutningen af den indeværende afregningsperiode.

Se, hvordan du finder dine abonnementsdatoer i App Store.

Sådan skifter du abonnement, hvis du købte det i Apple App Store

1. Tryk på Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på iTunes & App Store.
  4. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id.
  5. Tryk på Abonnementer (ca. halvvejs nede på skærmen).
  6. Tryk på Dropbox.
  7. Vælg den nye abonnementsplan, du vil have.
  8. Tryk på Bekræft.
  9. Start Dropbox-appen på din iOS-enhed.

Bemærk! Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.

Sådan skifter du abonnement, hvis du købte det fra Google Play

1. Åbn Google Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Kontrollér, om du er logget på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på Menu og derefter på Abonnementer.
  4. Vælg det abonnement, du vil ændre.
  5. Tryk på Annuller abonnement.

Læs mere om, hvordan du ændrer dine abonnementer på Google Play.

Sådan skifter du abonnement, hvis du købte det i Dropbox-appen (kun iOS)

1. Tryk på Konto i Dropbox-appen.
  2. Tryk på Skift eller annuller plan.
  3. Tryk på Administrer dit abonnement.
  4. Åbn iTunes Store.
  5. Vælg den nye abonnementsplan, du vil have.
  6. Tryk på Bekræft.
  7. Start Dropbox-appen på din iOS-enhed.

Du skal måske genstarte Dropbox-appen, før ændringerne træder i kraft.

Hvad sker der, hvis jeg bliver medlem af et Dropbox Business-team fra et Plus- eller Professional-abonnement?

Hvis du starter et gratis prøveabonnement på Business eller bliver medlem af et Business-team, bliver du fortsat opkrævet for et eksisterende Plus- eller Professional-abonnement, du har købt via App Store.

Hvis du ikke opsiger dit App Store-abonnement, opkræves du automatisk hver måned eller hvert år som hidtil.