Hvorfor blev mit kreditkort afvist?

Hvis det er første gang, du køber Dropbox, ser vi ofte, at afvisningen af et kort skyldes en fejl i det angive kortnummer eller i faktureringsadressen.

• Prøv at indtaste dit kortnummer og faktureringsadressen igen, og kontrollér, at oplysningerne er rigtige.

Hvis din betaling ikke kunne fornys automatisk, kan det kreditkort, der er knyttet til kontoen, være udløbet.

Hvis du fortsat modtager en fejl i behandlingen af et kreditkort, anbefaler vi, at du kontakter din bank eller kortudstederen.

Bemærk! Kunder i Indien med planer med tilbagevendende betaling kan få vist fejl om nye opkrævninger på grund af krav fra Reserve Bank of India. Du kan fremover vælge at bruge UPI som betalingsmetode.

Hvad sker der, når der opstår en fejl under behandlingen af en Dropbox Business-betaling?

Hvis din betaling for en Dropbox Business-konto bliver afvist, anbefaler vi, at du opdaterer faktureringsoplysningerne hurtigst muligt.

Hvis en betaling bliver afvist gentagne gange, kan vi ikke forny dit teamabonnement. Dine filer vil stadig være sikre, men dit team vil være låst midlertidigt, indtil du opdaterer din betalingsmetode eller opløser teamet.

Har du stadig problemer?

Hvis du stadig har problemer med behandlingen af en betaling, skal du logge på med dit administratorlogon og klikke på dette link for at kontakte support.