{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Der er en Dropbox-opkrævning på mit kreditkort – hvilken konto gælder opkrævningen for?

Det sker, at Dropbox-brugere, som har flere Dropbox-konti, opgraderer til Dropbox Plus eller Dropbox Business og glemmer, hvilken konto de opgraderede.

Hvis du har glemt, hvilken e-mailadresse du har knyttet til din betalte Dropbox-konto, kan du slå den konto op, der er knyttet til opkrævningerne på dit kontoudtog. Dette vil også virke, hvis du betaler for flere konti med det samme kreditkort.

Hvis du vil slå en opkrævning op, skal du finde transaktions-id'et på dit kontoudtog og åbne vores værktøj til at slå kreditkorttransaktioner op. Her kan du indtaste id'et og finde den e-mailadresse, der er knyttet til en opkrævning.

• Bemærk! Hvis du er logget på en anden Dropbox-konto i din webbrowser, vil værktøjet bede dig indtaste følgende oplysninger:
    • De sidste fire cifre i kreditkortnummeret
    • Udløbsdatoen på kreditkortet

Hvis du ikke kan bruge værktøjet til at slå kreditkorttransaktioner op, eller hvis du har andre spørgsmål til betalinger eller afregning:

• Dropbox Plus- eller Business-brugere:
  • Dropbox Basic-brugere (eller gratisbrugere):
    • Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du indsende en supportanmodning.
    • Hvis du har indsendt en supportanmodning, og du er kommet til denne side på baggrund af en automatisk e-mail fra os, skal du besvare e-mailen.
    • I dit svar skal du skrive alle de fejlfindingstrin, du allerede har prøvet.