Der er en Dropbox-opkrævning på mit kreditkort – hvilken konto gælder opkrævningen for?

Det sker, at Dropbox-brugere, som har flere Dropbox-konti, opgraderer til Dropbox Plus eller Dropbox Business og glemmer, hvilken konto de opgraderede.

Hvis du har glemt, hvilken e-mailadresse du har knyttet til din betalte Dropbox-konto, kan du slå den konto op, der er knyttet til opkrævningerne på dit kontoudtog. Dette vil også virke, hvis du betaler for flere konti med det samme kreditkort.

Hvis du vil slå en opkrævning op, skal du finde transaktions-id'et på dit kontoudtog og åbne vores værktøj til at slå kreditkorttransaktioner op. Her kan du indtaste id'et og finde den e-mailadresse, der er knyttet til en opkrævning.

• Bemærk! Hvis du er logget på en anden Dropbox-konto i din webbrowser, vil værktøjet bede dig indtaste følgende oplysninger:
    • De sidste fire cifre i kreditkortnummeret
    • Udløbsdatoen på kreditkortet

Hvis du ikke kan bruge værktøjet til at slå kreditkorttransaktioner op, eller hvis du har andre spørgsmål til betalinger eller afregning:

• Dropbox Plus- eller Business-brugere:
  • Dropbox Basic-brugere (eller gratisbrugere):
    • Hvis du ikke har gjort det endnu, kan du indsende en supportanmodning.
    • Hvis du har indsendt en supportanmodning, og du er kommet til denne side på baggrund af en automatisk e-mail fra os, skal du besvare e-mailen.
    • I dit svar skal du skrive alle de fejlfindingstrin, du allerede har prøvet.