Løs problemer med din lagerpladsbegrænsning i Dropbox

Opdateret Oct 25, 2023

I denne artikel beskrives ofte stillede spørgsmål om problemer med lagerplads og om trin til fejlfinding, som kan afhjælpe problemerne.

Hvad sker der, hvis min konto overskrider min tilgængelige lagerplads?

Hvis din Dropbox-konto har overskredet din lagerpladskvote, vil synkroniseringen af filer stoppe. Synkroniseringen genoptages, når du kommer under din kvote igen.

For at få din konto under din lagerpladskvote kan du:

Bliver mine filer slettet, hvis min konto er over min tilgængelige lagerplads?

Hvis din konto overskrider den tilgængelige lagerplads, kan vores supportteam kontakte dig og bede dig fjerne filer for at komme under den tilgængelige lagerplads igen. Hvis du ikke sørger for at komme under din tilgængelige lagerplads, kan din konto blive lukket, eller dine filer kan blive slettet. Vi giver dig besked inden det sker, så du har mulighed for at gemme dine filer.

Hvorfor fik jeg ikke mere plads, efter jeg opgraderede?

Der kan være nogle få årsager til, at du ikke ser en opgradering til Dropbox Plus eller Professional i din konto.

1. Kontrollér, at du har købt Dropbox Plus eller Professional med den samme e-mailadresse, som er forbundet med din Dropbox-konto. Du kan se din kontos e-mailadresse på flere måder:

• Hvis din computer er knyttet til Dropbox, skal du åbne dine præferencer for Dropbox-computerappen og klikke på fanen Konto.
  • Hvis din telefon er forbundet med Dropbox, skal du gå til Indstillinger i Dropbox-appen.
  • Hvis du tidligere har delt en mappe med en anden, kan vedkommende finde din kontos e-mailadresse i invitationen til den delte mappe eller i indstillingerne for den delte mappe.

2. Hvis du er sikker på, at du har købt plads med den samme e-mailadresse som den, der er tilknyttet din Dropbox-konto, og stadig ikke kan se din plads, skal du kontrollere købet af abonnementet og derefter kontakte vores faktureringsteam. Du kan kontrollere købet af et abonnement på flere forskellige måder:

Hvis du betalte med kreditkort:

1. Gå til vores værktøj til fremfinding af kvitteringer.
  2. Indtast transaktions-id'et (kan ses på faktureringsopgørelsen fra din betalingsformidler).
  3. Indtast de sidste fire cifre og udløbsdatoen (hvis relevant) for det kort, opkrævningen blev foretaget fra.

Hvis du ikke kan finde transaktions-id'et, skal vi bruge følgende oplysninger til at identificere den konto, der er knyttet til dit køb:

• Korttypen (Visa, Discover, MasterCard, American Express osv.)
  • Kortets sidste fire cifre
  • Kortets første seks cifre
  • Dato for opkrævningen
  • Det opkrævede beløb
  • Postnummeret for afregningen

Hvis du betalte med PayPal:

Hvis du betalte med PayPal, har vi brug for PayPal-transaktionens id. Du kan finde dette id ved at logge på din PayPal-konto og klikke på transaktionen i din kontohistorik.

Hvis du betalte med Direct Debit eller iDeal:

Hvis du betalte med betalingsservice eller iDeal, skal vi bruge mandatreferencenummeret eller transaktionsnummeret.

Hvis du betalte via en appbutik:

Hvis du betalte via Apples App Store eller Google Play, skal du kontakte Apple eller Google for at få status for din betaling.

Få mere at vide om, hvordan du kontakter en butik med mobilapps.

Når du har indsamlet oplysningerne, skal du sende en supportanmodning, der indeholder de afregningsoplysninger, der er anført ovenfor. Af sikkerhedshensyn skal du aldrig skal sende hele nummeret på dit kreditkort eller CVV-nummeret til nogen, heller ikke til Dropbox. Vi beder dig aldrig om at oplyse din adgangskode eller hele nummeret på dit kreditkort.

Hvorfor har jeg ikke fået min kampagneplads?

Før du får bonuspladsen til en af dine enheder, skal du forbinde den kvalificerede enhed med din konto og derefter gennemføre fem trin i vores vejledning Kom i gang.

Hvis du ikke har fået bonuspladsen fra en kampagne, kan du prøve at løse problemet ved at læse de følgende spørgsmål:

Er min enhed kvalificeret til bonuspladsen?

Sørg for, at din enhed:

• Er helt ny. Tilbuddet om bonusplads kan kun indløses én gang pr. enhed. Hvis en enhed tidligere har været ejet af en anden, er den kvalificerede plads sandsynligvis allerede indløst af en anden Dropbox-konto.
  • Havde Dropbox installeret på forhånd. Hvis du downloadede Dropbox manuelt, er din enhed ikke kvalificeret til bonuspladsen.
  • Er fra en deltagende netværksoperatør.

Hvilken konto får bonuspladsen?

Vi oplever ofte, at en bruger har forbundet en af sine Dropbox-konti med den nye enhed og derefter logger på en anden konto, hvor bonuspladsen ikke vises. Første gang du logger på en Dropbox-konto på en ny enhed, sendes en e-mail med oplysninger om bonuspladsen til den e-mailadresse, du har brugt.

Når du har modtaget e-mailen, skal du gennemføre fem trin i vejledningen Kom godt i gang for den pågældende konto, hvis du vil indløse pladsen.

Jeg har modtaget e-mailen om min bonusplads, så hvorfor har jeg ikke fået den reelle plads på min konto?

Kontrollér først den e-mailadresse, hvor du modtog e-mailen. Det er Dropbox-kontoen med denne e-mailadresse, der får tildelt bonuspladsen.

Når du har modtaget e-mailen med oplysninger om tilknytning af pladsen, skal du gennemføre fem trin i vejledningen Kom godt i gang (og det skal gøres på en computer).

highlight icon

Bemærk! Selvom du har gennemført Kom godt i gang-trinnene for en anden Dropbox-konto, skal du gennemføre de fem trin for den konto, som du har forbundet med din enhed.

Jeg har allerede aktiveret bonusplads på min konto, men hvorfor har jeg ikke fået mere plads til min nyindkøbte enhed?

Der kan ikke anvendes flere kampagner af samme type for én konto.

Du kan dog overdrage kampagnen til en ven eller et familiemedlem, så denne kan indløse kampagnepladsen. Vedkommende indløser pladsen ved at logge på sin konto fra den kvalificerede enhed.

Jeg havde en aktiv kampagne på min konto, men pladsen er forsvundet. Hvordan kan det være?

En kampagne om bonusplads er kun gyldig i en begrænset periode, normalt et eller to år.