Sådan anmoder du om en tilbagebetaling

Hvis du opsiger dit Plus- eller Professional-abonnement, inden det udløber, vil abonnementet i de fleste tilfælde fortsætte, til det udløber, og du får ikke penge tilbage.

Hvis du har købt et abonnement via Apple App Store eller Google Play, skal du kontakte Apple eller Google direkte for at anmode om tilbagebetaling.

Sådan anmoder du om tilbagebetaling fra Apple

Sådan anmoder du om tilbagebetaling fra Google

• Du kan læse mere om Googles politik for tilbagebetaling på denne side.

Bor du i EU eller Tyrkiet?

Hvis du bor i EU eller Tyrkiet, giver lovgivningen dig måske ret til en tilbagebetaling.

Du kan opsige dit Plus-abonnement inden for 14 dage efter opgradering eller åbning af en betalt konto, hvorefter du får det beløb tilbage, som du betalte for Dropbox.

Sådan anmoder du om tilbagebetaling:

1. Indsend en supportanmodning, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Hvis du har indsendt en supportanmodning, og du er kommet til denne side på baggrund af en automatisk e-mail fra os, skal du besvare e-mailen.
    • Bemærk! Husk at oplyse, at du bor i et område, hvor vi er juridisk forpligtet til at yde tilbagebetaling, og giv os navnet på området.

Er du Dropbox Business-bruger?

Læs mere om tilbagebetaling.