Opgrader til Dropbox Plus fra Apple App Store eller Google Play Butik

Ud over at opgradere gennem vores website kan du opgradere din Dropbox-konto fra Basic til Plus direkte gennem Apple App Store eller Google Play Butik. Nedenfor beskriver vi, hvordan du opgraderer din konto og ændrer din betalingsmetode. Du finder også et par bemærkninger om, hvordan du modtager fakturaer og anmoder om tilbagebetaling.

Afsnit i artiklen:

Opgrader til et Plus-abonnement fra en appbutik

1. Gå til Dropbox-appens indstillinger.
  2. Vælg den Dropbox-konto, som du ønsker at opgradere.
  3. Vælg det ønskede abonnement på den næste skærm.

Det er en hurtig og nem måde, hvorpå du kan abonnere på en Plus-plan og betale ved hjælp af dine afregningsoplysninger i App Store og Play Butik.

• Bemærk! På grund af Apples måde at håndtere transaktioner på, og den måde vores betalingssystem interagerer med deres, er du nødt til at vente til slutningen af dit aktuelle abonnement, hvis du vil opgradere igen eller tilføje Udvidet versionshistorik.

Skift betalingsmetode

1. Log på Dropbox' website.
  2. Klik på dit navn i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Klik på Indstillinger i den viste menu.
  4. Vælg fanen Konto.
  5. Klik på Skift betalingsmetode.
  6. Indtast dine nye kreditkort- eller PayPal-oplysninger.

Når du har skiftet betalingsmetode, opkræves du et forholdsmæssigt beløb ud fra den tid, der er tilbage af dit tidligere abonnement.

Dropbox kan ikke levere fakturaer direkte eller foretage tilbagebetalinger for abonnementer, der er købt i Apple App Store eller Google Play Butik. Hvis du har brug for en faktura eller tilbagebetaling, er du nødt til at kontakte Apple eller Google direkte.

Fakturaer

Kontakt Apple

• Du bør kunne se din faktura direkte fra App Store ved at følge anvisningerne beskrevet i denne artikel.
  • Du bør også have modtaget en e-mail med fakturaen inden for 12 timer efter det oprindelige køb.

Kontakt Google

• Du kan se dine fakturaer for Google-køb i Google Wallet. Du kan bruge anvisningerne beskrevet i denne artikel til at se en faktura via Google.

Tilbagebetaling

Apple og Google bruger deres egne betalingssystemer. Dropbox har ikke adgang til oplysningerne i disse systemer. Alle problemer eller spørgsmål i forbindelse med in app-køb skal sendes til den pågældende virksomheds supportteam.

Kontakt Apple

Kontakt Google

• Gå til siden her for at kontakte Google Support.

Andre nyttige artikler: