Sådan bruger du en licensnøgle for at indløse et Dropbox Plus-kampagnetilbud

Opdateret Nov 06, 2023
person icon

Du kan kun indløse en Dropbox-kampagnelicensnøgle, hvis du har en Dropbox Basic- eller Plus (2 TB)-konto uden tilføjelsesprogrammer. Klik her for at se din nuværende plan

Dropbox arbejder sammen med forskellige partnere om at tilbyde Dropbox Plus-abonnementer. Hvis du køber et af disse abonnementer, modtager du en licensnøgle.

Hvis du har en Plus-konto (2 TB), skal du betale for dit abonnement med et kreditkort eller PayPal. Hvis du bruger Apple-/iOS-betaling eller har et Google Play-abonnement, skal du ændre din betalingsmetode.

Sådan indløser du en kampagnelicensnøgle til Dropbox

Hvis du allerede har en Dropbox-konto

1. Klik her for at logge på.
  2. Indtast din licensnøgle.
  3. Vælg dit land.
  4. Klik på Kom i gang med at bruge Dropbox Plus.

Hvis du ikke har en Dropbox-konto

1. Klik her for at oprette en Dropbox-konto.
  2. Indtast din licensnøgle.
  3. Vælg dit land.
  4. Klik på Kom i gang med at bruge Dropbox Plus.

Kan du ikke indløse din licensnøgle?

Hvis du bruger Apple Pay eller Google, skal du opdatere din betalingsmetode til et kreditkort eller en PayPal-konto for at kunne få en licensnøgle.

Vi anbefaler også, at du følgende trin til fejlfinding:

1. Indtast din licensnøgle igen for at være sikker på, at du har tastet rigtigt.
  2. Klik her for at gå til siden Plan, og kontrollér, at du ikke allerede har indløst din licensnøgle.
    • Hvis du tidligere var Dropbox Basic-bruger, bør du nu have en Plus-konto
    • Hvis du allerede er Dropbox Plus-bruger, bør du se en planlagt licensnøgle
  3. Kontakt din licensnøgleudbyder for at bekræfte din nøgle, og kontrollér, at den passer til det land, der er knyttet til din afregningsadresse.

Hvis du har bekræftet, at din licensnøgle burde virke, men du stadig ikke kan bruge den, kan du indsende en supportanmodning:

1. Gå til dropbox.com/support.
  2. Vælg Konto.
  3. Vælg Få hjælp til et andet problem, og skriv “Licensnøgleproblem“ i beskrivelsen.