Sådan betaler du for Dropbox med SEPA Direct Debit

Opdateret Sep 13, 2023

I nogle lande kan brugerne betale for Dropbox Plus- eller Professional-abonnementer med SEPA Direct Debit (Single Euro Payments Area).

Du kan betale med SEPA Direct Debit, hvis det land, som er knyttet til dine faktureringsoplysninger, er et af følgende:

• Østrig
  • Belgien
  • Cypern
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Irland
  • Italien
  • Luxembourg
  • Holland
  • Portugal
  • Spanien

Det tager op til fem hverdage at autorisere Direct Debit-betalinger, men du kan bruge dit nye abonnement med det samme.

highlight icon

Bemærk! Du kan kun betale for et Dropbox-teamabonnement med SEPA Direct Debit, hvis du bor i Tyskland.

Sådan betaler du for Dropbox med SEPA Direct Debit

Sådan betaler du med SEPA Direct Debit:

1. Gå til siden for Plus- og Professional-brugere, eller gå til denne side for team-brugere.
  2. Vælg en plan.
  3. Vælg fanen Direct Debit under Indtast betalingsoplysninger.
  4. Indtast dine oplysninger, og klik på Gennemfør køb.