Føj et momsnummer til en konto

Dropbox International Unlimited Company har momsnummeret IE 9852817J.

Dropbox tilbyder priser uden moms til sine Business-brugere. Administratoren for et Business-team kan opgive sit momsnummer sammen med sine afregningsoplysninger for at undgå at blive opkrævet moms.

Hvis det er nødvendigt, kan du downloade en kopi af vores W-9-formular og bruge vores amerikanske TIN-nr. (Taxpayer Identification Number).

Hvis du er erhvervsdrivende i EU, opkræver vi moms med den sats, der gælder for det EU-land, du er registreret i. Du bør kunne modregne momsbetalingen i din indberetning til skattemyndighederne.

Føj et momsnummer til en Dropbox Business-konto

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på administratorpanelet.
  3. Klik på Konto.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik på Opdater afregningsoplysninger. Du får vist et skærmbillede, hvor du kan opdatere dit momsnummer.