{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Føj et momsnummer til en konto

Dropbox International Unlimited Company har momsnummeret IE 9852817J.

Dropbox tilbyder priser uden moms til sine Business-brugere. Administratoren for et Business-team kan opgive sit momsnummer sammen med sine afregningsoplysninger for at undgå at blive opkrævet moms.

Hvis det er nødvendigt, kan du downloade en kopi af vores W-9-formular og bruge vores amerikanske TIN-nr. (Taxpayer Identification Number).

Hvis du er erhvervsdrivende i EU, opkræver vi moms med den sats, der gælder for det EU-land, du er registreret i. Du bør kunne modregne momsbetalingen i din indberetning til skattemyndighederne.

Føj et momsnummer til en Dropbox Business-konto

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på administratorpanelet.
  3. Klik på Konto.
  4. Klik på fanen Fakturering.
  5. Klik på Opdater afregningsoplysninger. Du får vist et skærmbillede, hvor du kan opdatere dit momsnummer.