Hvorfor vises der moms på mit Dropbox-abonnement?

Dropbox er juridisk forpligtet til at betale meromsætningsafgift (moms) på kundetransaktioner. Vi bruger det land, du har opgivet på din konto, til at finde den relevante moms. Hvis du bor i et land, hvor der skal betales moms, optræder både abonnementsbeløbet og momsen som en post på dine fakturaer og kvitteringer.

Fra maj 2016 opkræver Dropbox denne moms på Dropbox Plus-, Business- og Enterprise-abonnementer tilhørende kunder i Sydafrika. Hvis du har bopæl i Sydafrika, og du har et aktivt abonnement på et af disse Dropbox-produkter, bliver du opkrævet moms ved din næste fornyelse. Beløbet opkræves, uanset om du har et årligt eller månedligt abonnement.

Læs videre for at se svar på nogle ofte stillede spørgsmål om moms. Hvis du har andre spørgsmål, kan du kontakte vores supportteam.

Hvad er momssatsen for Dropbox-betalingsabonnementer?

Momssatsen for Dropbox i Sydafrika er 14 %.

Hvordan kan jeg se, om der opkræves moms for mit abonnement?

Besøg vores købssider for Dropbox Business eller Dropbox Plus, og angiv dine kontooplysninger. Hvis du skal betale moms for dit abonnement, vises momssatsen. Du skal ikke først fuldføre købet for at se momssatsen.

Hvorfor opkræver Dropbox moms for betalingsabonnementer?

Dropbox er momsregistreret i Sydafrika og er juridisk forpligtet til at betale moms på transaktioner med kunder i Sydafrika.

Hvor kan jeg se momsbeløbet på mit eksisterende Dropbox-abonnement?

Du kan se den opkrævede moms i din kontos afregningshistorik på dropbox.com.

Dropbox Business-teamadministratorer:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Konto.
  4. Klik på Afregningshistorik.

Dropbox Plus-brugere:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på dit navn øverst på skærmen.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Konto.
  5. Klik på Afregningshistorik.

Få mere at vide om, hvordan du får fakturaer for dit Dropbox-abonnement .

Tilbyder Dropbox momsfritagelse?

Hvis din virksomhed er fritaget for moms, bedes du kontakte vores supportteam og give dem dokumentation for din momsfritagelse, så du kan få at vide, om du er berettiget til fritagelse for moms.