Smart synkronisering: Der downloades filer, som du ikke har valgt

Denne artikel beskriver en funktion, der kun er til rådighed for Dropbox Business-teams med tidlig adgang. Hvis du vil bruge funktionen, skal du i første omgang aktivere den.

Hvad betyder det, at et Dropbox-produkt er i "alfa" eller "beta"?

Hvis du opdager, at der er downloadet filer, som tidligere kun fandtes online, fra Dropbox til din computer, og du ikke har åbnet eller ændret filerne, kan årsagen være et andet program på din computer. Nogle programmer er nødt til at se på dine filer for at fungere, og det får Dropbox til at downloade filerne.

Her er nogle eksempler på programmer, der gør det:

• Programmer, der sikkerhedskopierer dine filer.
  • Antivirusprogrammer.
  • Programmer fra tredjepart, der gemmer filer i din Dropbox-mappe.
  • Programmer, der automatisk opretter en liste med de filer, du senest har brugt. Det kan sende en anmodning om filen i Dropbox, som ligner den anmodning, der bliver sendt, når du åbner en fil.

Hvis du opdager, at det er sket, kan du indstille filen til Kun online igen. Sådan indstiller du en fil til Kun online:

1. Højreklik på filen.
  2. Hold markøren over Smart synkronisering.
  3. Vælg Kun online.

Du kan også finde ud af, hvilket program der er årsag til problemet, og derefter deaktivere programmet eller justere dets indstillinger. Det gør du ved at afslutte de programmer, der kører på din computer, et efter et. Når du ser, at problemet er løst, er det sidste program, du stoppede, sandsynligvis årsag til problemet.

Bemærk! Dropbox kan ikke styre de andre programmer på din computer. Når du finder ud af, hvilket program der er årsag til problemet, er du måske nødt til at deaktivere det eller ændre dets indstillinger, hvis det er muligt, for at undgå problemet.

Få mere at vide om løsning af problemer med smart synkronisering.