Sådan forlader du et Dropbox-team

Opdateret Jan 05, 2024
person icon

I denne artikel beskrives en proces, der er tilgængelig for kunder med Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus og Enterprise.

Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto, kan din administrator hjælpe dig med at fjerne din konto. Hvis du er administrator, kan du se, hvordan du fjerner en konto fra et Dropbox-team.

Sådan forlader du en Dropbox-teamkonto

Din administrator kan fjerne din konto fra dit Dropbox-team, når du forlader din organisation. Der er flere måder at fjerne din konto fra teamet. Din konto kan blive:

• Suspenderet fra teamet
  • Slettet fra teamet
  • Konverteret til en privat konto

Du kan ikke forlade et aktivt Dropbox-team uden hjælp fra en administrator. Kontakt din administrator for at få hjælp med at vælge den bedste mulighed for din arbejdskonto.

highlight icon

Bemærk! Hvis du er medlem af et team i låst tilstand, kan du forlade dit team uden hjælp fra en administrator.

Ofte stillede spørgsmål om at forlade en teamkonto

Når din konto bliver suspenderet, mister du øjeblikkeligt adgang til den. Synkroniseringen stopper, og du kan ikke få adgang til din konto på dropbox.com. Din administrator kan vælge at slette dine arbejdsfiler fra enhver enhed, du har forbundet. Ingen af dine filer bliver slettet fra din Dropbox-konto, og din administrator kan til enhver tid ophæve suspenderingen af din konto.

Hvis du har forbundet en privat konto og en arbejdskonto, kan du stadig få adgang til din private konto på alle forbundne enheder og på dropbox.com.

Hvordan kan jeg genaktivere min teammedlemskonto?

Tal med din administrator om at genaktivere din konto. Hvis du er administrator, kan du se, hvordan du kan genaktivere en suspenderet brugers konto.

Kan jeg oprette en ny Dropbox-konto, mens jeg er suspenderet?

Du kan oprette en ny Dropbox-konto med en anden e-mailadresse. Du kan dog ikke bruge den samme e-mailadresse som din teamkonto.

Når din konto bliver slettet, mister du øjeblikkeligt adgang til den. Dine filer bliver ikke længere synkroniseret på tværs af dine enheder, og du kan ikke få adgang til din konto på dropbox.com. Din administrator kan overføre dine arbejdsfiler til et andet teammedlem og kan slette din arbejdsmappe på Dropbox fra alle forbundne enheder.

Hvilke filer kan overføres?

Din administrator kan overføre filer fra din teammedlemskonto til et andet teammedlem, når din konto slettes.

Hvad overføres?

• Alle eksisterende mapper og filer
  • Alle slettede filer
  • Ejerskab af delte mappe, du ejede
  • Medlemskab af delte mapper, som ejes af andre medlemmer af dit Dropbox-team
  • Ejerskab af Paper-dokumenter, du har oprettet
  • En kopi af mappen Apps, der indeholder tredjeparts programdata

Hvad overføres ikke?

• Delte links, du oprettede (links fungerer ikke længere)
    • Bemærk! Hvis din konto er blevet suspenderet og ikke slettet, vil delte links stadig fungere.
  • Ældre versioner af filer
  • Medlemskab af delte mapper ejet af personer uden for dit Dropbox-team. Det er kun kopier af disse mapper, der overføres.
  • Adgang til Paper-dokumenter, du ikke ejede
  • Datalagre (en særlig type data, som udviklere af nogle apps fra tredjeparter bruger til at gemme deres appdata i)

Hvad sker der med filerne på mine forbundne enheder?

Når en Dropbox-administrator sletter din arbejdskonto fra teamet, kan administratoren vælge at slette din arbejdsmappe på Dropbox fra alle forbundne enheder.

Hvad sker der med min forbundne private Dropbox-konto?

Hvis du har forbundet dine arbejds- og private konti, kan en administrator hverken slette eller suspendere din private konto.

Kan jeg genaktivere min arbejdskonto, hvis jeg er blevet slettet fra et Dropbox-team?

Hvis din konto er blevet slettet inden for de sidste syv dage, skal du kontakte din administrator for at bede dem om at genskabe din konto. Hvis du er administrator, kan du se, hvordan du kan genaktivere en suspenderet eller slettet brugers konto.

Hvis der er gået mere end syv dage, kan Dropbox-support genskabe kontoen under begrænsede omstændigheder. Af sikkerhedsmæssige årsager skal vi dog have tilladelse fra administratoren af dit tidligere Dropbox-team, før vi kan genskabe din konto. Kontakt Dropbox-support for at få hjælp, og hav følgende oplysninger klar:

1. Bekræftelse af, at du vil genskabe en konto, der blev slettet fra et Dropbox-team.
  2. Navnet på dit tidligere Dropbox-team.
  3. E-mailadressen til din tidligere teamadministrator.

Derefter kan vi forsøge at genaktivere kontoen.

Når din konto fjernes fra et team, bliver din konto til en Dropbox Basic-konto. Du beholder alle private filer og mapper, samt alle de delte mapper, du ejer.
highlight icon

Bemærk! Dropbox Replay-indhold bliver ikke overført.

Hvad beholder jeg?

• Alle private filer og mapper
  • Delte mapper, du ejer
  • Delte mapper, der ejes af personer, som ikke er tilmeldt teamet
  • Delte mapper, der var ejet af det team, som du var inviteret til, inden du blev medlem af teamet
  • Paper-dokumenter
  • Adgang til filer i delte mapper ejet af teammedlemmer, som du blev inviteret til, før du blev medlem af teamet, eller som ikke har tilladelser, som kun gælder teamet

Hvad mister jeg adgang til?

• Teammapper
  • Filer i delte mapper, der ejes af andre teammedlemmer, og som brugeren blev inviteret til, efter at brugeren blev tilmeldt teamet, eller som kun teamet har tilladelser til
  • Teamets kvote for delt plads
  • Dropbox-funktioner kun for teams
highlight icon

Bemærk! Hvis du har forbundet en privat konto og en arbejdskonto, bliver dine konti adskilt.

Sådan forlader du en teamkonto, hvis teamet er i låst tilstand

Hvis du er medlem af et team i låst tilstand, kan du forlade teamet og konvertere din medlemskonto til en gratis Dropbox Basic-konto. Din private mappe vil blive overført til den nye konto, men du vil miste adgang til det meste teamindhold. Du kan få mere at vide om, hvad du mister adgang til, når du konverterer til en Basic-konto, under fanen Konti, der er konverteret til en privat konto i sektionen ovenfor.

1. Log på dropbox.com.
  2. Gå til https://www.dropbox.com/team/decide.
  3. Klik på Forlad teamet [teamname]
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Jeg forstår, at jeg skal inviteres af teamadministratoren, hvis jeg vil være medlem af teamet igen.
  5. Klik på Forlad teamet, og log af.
  6. Du kan logge på din Dropbox Basic-konto med den samme e-mailadresse og adgangskode, som du brugte til din medlemskonto. Du kan også ændre den e-mailadresse, der er tilknyttet din nye Dropbox Basic-konto.