Hvordan udnævner jeg en person på min Business-konto til administrator?

Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business-team, har du mulighed for at gøre andre til administratorer. Du kan enten give dem det samme sæt globale tilladelser, som du har (teamadministrator), eller et mere begrænset sæt tilladelser (brugeradministrator eller supportadministrator).

Sådan udnævner du et teammedlem til administrator

1. Log på dropbox.com med din Business-administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Medlemmer i sidepanelet for at se en liste over alle teammedlemmer.
  4. Klik på tandhjulet ud for den person, du vil udnævne til administrator.
  5. Vælg Tilføj administratortilladelser i menuen, og bekræft dit valg i pop op-vinduet.

Tilføj administratortilladelser
    Tildel administratorrettigheder

Hvis du på et tidspunkt har brug for at fjerne administratorrettigheder fra et medlem af dit team, kan du gøre det ved at klikke på tandhjulet og vælge Rediger administratortilladelser.

Relaterede emner: