{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Tilføj Dropbox som en placering i Microsoft Office

En "placering" i Microsoft Office er et sted, du kan få adgang til direkte fra dine Office-apps uden at bruge Windows Stifinder. Du kan tilføje Dropbox som en placering for at åbne, dele og gemme filer i Dropbox fra Microsoft Word, Excel og PowerPoint.

Når du har tilføjet Dropbox som en placering, kan du:

• Gemme i Dropbox direkte fra menuen i en Office-app
  • Åbne fra Dropbox direkte fra menuen i en Office-app
  • Klikke på Del i et Office-program for at dele via Dropbox

Forudsætninger

Hvis du vil tilføje Dropbox som en placering i Office, skal du:

• Bruge en Windows-computer
  • Køre version 29 eller en nyere version af Dropbox til computeren
  • Køre Microsoft Office

Tilføj Dropbox som en placering

Du kan tilføje Dropbox som en placering via dine Dropbox-præferencer:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulet.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet ud for Vis Dropbox som lagringsplacering i Microsoft Office.

Bemærk! Bed din administrator om at aktivere funktionen, hvis du ser beskeden Muligheden er blevet deaktiveret af din administrator.

Du fjerner Dropbox som en placering i Office på denne måde:

1. Klik på Dropbox-ikonet på proceslinjen.
  2. Klik på tandhjulet.
  3. Vælg Præferencer.
  4. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet ud for Vis Dropbox som lagringsplacering i Microsoft Office.

Dropbox Business-teams

Du giver dine teammedlemmer mulighed for at tilføje Dropbox som en placering ved at aktivere muligheden i administratorpanelet:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Microsoft Office-tilføjelse under Yderligere indstillinger.
  5. Vælg Til ud for Microsoft Office-tilføjelse.

Når du har aktiveret Microsoft Office-tilføjelsen, kan teammedlemmer tilføje Dropbox som en placering i Office. Dropbox tilføjes ikke automatisk som en placering.

Virker funktionen, selvom Dropbox ikke kører, eller når jeg er offline?

Ja. Når Dropbox tilføjes som en placering, fungerer det som en indbygget funktion i Office. Dropbox er tilgængelig som en placering, selvom Dropbox ikke kører, eller du er offline. Dine filer synkroniseres dog først, næste gang Dropbox kører, og du er online.

Har du flere spørgsmål om Microsoft Office og Dropbox?

Du kan få flere oplysninger på vores side med ofte stillede spørgsmål