Dropbox til teams: Kan administratorer se min konto?

Hvis du er medlem af en Dropbox-teamkonto, kan din administrator få adgang til din konto med funktionen "Log på som bruger". Din administrator kan logge på din konto for at gøre følgende:

• Se et teammedlems mappestruktur
  • Dele filer og mapper med andre
  • Se, åbne og downloade filer
  • Slette filer eller gendanne slettede filer

Bemærk! Funktionen “Log på som bruger” giver ikke administratoren adgang til at åbne din private konto, hvis du har forbundet din private Dropbox-konto med din Dropbox-teamkonto. Dog kan administratoren se det navn og den e-mailadresse, der er knyttet til den forbundne private konto.

Deling

For at kunne beskytte organisationsdata kan administratorer beslutte, om du kan dele filer og mapper med andre personer end dem, der er medlem af teamet. Administratorer har også adgang til aktivitetslogge, hvor de kan se e-mailadresserne på de personer, du har delt indhold med.

Enheder

Som standard tillader Dropbox, at du kan oprette forbindelse til både en privat og en arbejdsrelateret Dropbox på samme tid på din computer. Administratorer kan forhindre, at du forbinder begge typer konti, men det gælder kun i computerappen, ikke på mobilenheder eller dropbox.com.

Kameraoverførsler

Administratorer kan aktivere eller deaktivere kameraoverførsler for hele Dropbox-teamkontoen.

Få mere at vide om at bruge kameraoverførsler med dit Dropbox-team.

Filer

Som standard er alt på din Dropbox-teamkonto privat. Andre teammedlemmer kan ikke få adgang til dine filer, medmindre du deler dem via delte links eller delte mapper. Administratorer på Dropbox-teamkonti kan se filer på din konto ved hjælp af Log på som bruger.

Bemærk! Dette gælder kun for de filer og mapper, som er gemt i teammedlemsmappen.

Få mere at vide om persondata for din konto og dine filer på en Dropbox-teamkonto.

Sådan forlader du din organisation

Hvis du forlader organisationen, kan en administrator fjerne dig fra Dropbox-teamkontoen. Administratoren kan enten suspendere, slette eller konvertere din konto.

Få mere at vide om at forlade en Dropbox-teamkonto.