Administrer deling for mit Dropbox Business-team

Hvis du er teamadministrator for et Dropbox Business- team, kan du styre, hvordan teammedlemmer kan dele ting med personer uden for teamet.

Sådan får du adgang til delingsindstillingerne:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Deling under Kontrolfunktioner til indhold.

I resten af denne artikel beskrives de indstillinger for deling, du kan tilpasse.

Sådan får du adgang til delingsindstillingerne for Paper:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Paper under Yderligere indstillinger.

I denne artikel kan du få mere at vide om, hvordan du ændrer delingsindstillingerne for Paper.

Indstillinger for medlemskab

• Vælg, om teammedlemmer må dele filer og mapper med personer uden for teamet.
    • Hvis du tillader det, kan medlemmerne beslutte, om en delt fil eller mappe kun skal være til teamet, når de opretter den.
  • Vælg, om teammedlemmer må redigere delte mapper, der tilhører personer uden for teamet.

Vær opmærksom på, at ændringer af medlemskabet af delte mapper eller filer ikke har tilbagevirkende kraft.

Indstillinger for delte links

• Vælg, om medlemmerne af dit team må dele links med personer uden for teamet.
  • Vælg, om personer uden for dit team eller kun teammedlemmer må se delte links, der er oprettet af teammedlemmer.
    • Hvis du vælger Offentligt, kan et teammedlem, som opretter et link, beslutte, om det skal være tilgængeligt for alle eller kun for teamet.
    • Hvis du vælger Kun team, har et teammedlem, som opretter et link, ikke mulighed for at gøre det tilgængeligt for ikke-teammedlemmer.
    • Hvis du vælger Kun team, vil de links, som teammedlemmer tidligere har oprettet, ikke længere være tilgængelige for ikke-teammedlemmer.

Indstillinger for filanmodninger

Sådan får du adgang til alle indstillinger for filanmodninger:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
    2. Klik på Administratorpanelet.
    3. Klik på Indstillinger.
    4. Klik på Filanmodninger under Tilføjelsesprogrammer.
    • Vælg, om dine teammedlemmer må oprette filanmodninger.
      • Filanmodninger er som standard aktiveret for nye Dropbox Business-teams.
      • Hvis du deaktiverer filanmodninger, kan ingen medlemmer af teamet oprette en filanmodning. Hvis der allerede findes filanmodninger, deaktiveres de.

Relaterede emner: