{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Business: planen Advanced

Planen Advanced til Dropbox Business er udviklet specielt til de teams og virksomheder, der er på udkig efter mere sofistikerede administrations-, overvågnings- og integrationsfunktioner. Den har de samme fantastiske funktioner til teams som planen Standard plus mere.

Hvilke funktioner til teams har Advanced-planen?

Planen Advanced er udviklet til de teams, der har brug for effektive opbevarings-, delings- og samarbejdsværktøjer. Den indeholder funktioner, som ikke er tilgængelige for teams på Standard-planen, herunder:

• Ubegrænset lagerplads. Teams på planen Advanced får al den plads, de har brug for.
  • Teamfunktioner. Administratorer kan håndhæve teaminvitationer, godkende, hvilke enheder teammedlemmer kan bruge til arbejdsfiler og endda få adgang til medlemmernes arbejdskonto med funktionen Log på som bruger.
  • Appintegrationer. Integration af enkeltlogon og API-kald til dataoverførsler.
  • Administratorhåndtering. Mulighed for forskellige administratorroller, der gør det nemt at uddelegere teamadministrationen.
  • Support i realtid. Adgang til supportmedarbejdere via telefon, chat eller e-mail.

Se en komplet liste med de særlige funktioner i de enkelte Dropbox Business-planer.

Hvor meget koster Advanced-planen, og hvordan køber jeg den?

Prisen på de enkelte Dropbox Business-planer afgøres af en række faktorer, herunder antallet af medlemmer i et team.

Du kan købe Dropbox Business eller se et pristilbud på den primære købsside.

Du kan få mere at vide om Dropbox Business ved at kontakte vores salgsteam.

Jeg er administrator for et eksisterende Dropbox Business-team, men vi har en anden plan. Kan jeg skifte til Advanced-planen?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du skifte plan ved at kontakte vores salgsteam.