Dropbox Business: planen Advanced

Planen Advanced til Dropbox Business er udviklet specielt til de teams og virksomheder, der er på udkig efter mere sofistikerede administrations-, overvågnings- og integrationsfunktioner. Den har de samme fantastiske funktioner til teams som planen Standard plus mere.

Hvilke funktioner til teams har Advanced-planen?

Planen Advanced er udviklet til de teams, der har brug for effektive opbevarings-, delings- og samarbejdsværktøjer. Den indeholder funktioner, som ikke er tilgængelige for teams på Standard-planen, herunder:

• Ubegrænset lagerplads. Teams på planen Advanced får al den plads, de har brug for.
  • Teamfunktioner. Administratorer kan håndhæve teaminvitationer, godkende, hvilke enheder teammedlemmer kan bruge til arbejdsfiler og endda få adgang til medlemmernes arbejdskonto med funktionen Log på som bruger.
  • Appintegrationer. Integration af enkeltlogon og API-kald til dataoverførsler.
  • Administratorhåndtering. Mulighed for forskellige administratorroller, der gør det nemt at uddelegere teamadministrationen.
  • Support i realtid. Adgang til supportmedarbejdere via telefon, chat eller e-mail.

Se en komplet liste med de særlige funktioner i de enkelte Dropbox Business-planer.

Hvor meget koster Advanced-planen, og hvordan køber jeg den?

Prisen på de enkelte Dropbox Business-planer afgøres af en række faktorer, herunder antallet af medlemmer i et team.

Du kan købe Dropbox Business eller se et pristilbud på den primære købsside.

Du kan få mere at vide om Dropbox Business ved at kontakte vores salgsteam.

Jeg er administrator for et eksisterende Dropbox Business-team, men vi har en anden plan. Kan jeg skifte til Advanced-planen?

Ja. Hvis du allerede har en konto, kan du skifte plan ved at kontakte vores salgsteam.