Hvad er Dropbox Advanced?

Opdateret Dec 01, 2023
Dropbox Advanced: Fra 15 TB samlet lagerplads, der deles af hele teamet (5 TB pr. aktiv licens med minimum 3 licenser) samt avancerede funktioner til administration, revision, sikkerhed og integration.
highlight icon

Bemærk! Den maksimale lagerplads, du kan købe med Dropbox Advanced, er 1.000 TB.

Få flere oplysninger om de forskellige Dropbox-planer og de inkluderede funktioner.

Hvilke funktioner til teams indeholder Dropbox Advanced?

Med Dropbox Advanced kan teams nemmere organisere deres indhold, så de kan koncentrere sig om deres arbejde og altid være opdateret. Det indeholder alle de funktioner, som teams har adgang til i Dropbox Standard, plus:

• Lagerplads pr. brugerlicens. Fra 15 TB samlet lagerplads, der deles af hele teamet (5 TB pr. aktiv licens med minimum 3 licenser).*
    • Bemærk! En aktiv licens er en bruger, der jævnligt logger på og bruger Dropbox.
  • Levering af store filer. Send filer ved hjælp af Dropbox Transfer, hvor du kan overføre filer på op til 100 GB.
  • Teamfunktioner. Administratorer kan håndhæve teaminvitationer, godkende, hvilke enheder teammedlemmer kan bruge til arbejdsfiler, og endda få adgang til teammedlemmernes arbejdskonto med funktionen Log på som bruger.
  • Appintegrationer. Brug integration med enkeltlogon og API-kald til dataoverførsler.
  • Administratorhåndtering. Uddeleger teamadministrationen med niveaudelte administratorer.
  • Sikkerhedsadvarsler og registrering af ransomware. Få besked om potentielle trusler, og kom omgående i gang med at beskytte dine data.
  • Support i realtid. Få adgang til supportmedarbejdere via telefon, chat eller e-mail.

*Nogle kunder med det tidligere Dropbox Advanced kan stadig anmode om ekstra lagerplads. Det afhænger af købsdatoen. Vi efterkommer anmodninger om ekstra plads, når det er rimeligt og på en måde, så det er muligt for os at administrere lagerplads på ansvarlig vis.

Ofte stillede spørgsmål om Dropbox Advanced

Hvad koster Dropbox Advanced?

Prisen på Dropbox Advanced bestemmes af flere faktorer, f.eks. antal medlemmer på et team og din geografiske placering.

Bemærk! Dropbox Advanced-planen kræver, at der købes minimum 3 licenser.

Hvordan køber jeg Dropbox Advanced?

Hvis du vil købe Dropbox Advanced-planen, skal du gå til købssiden.

Kan jeg opgradere mit Dropbox Standard-team til Dropbox Advanced?

Ja, hvis du har en eksisterende teamkonto, kan du migrere til Dropbox Advanced.

Hvis dit team er på Dropbox Standard, kan du opgradere til Dropbox Advanced:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Skift plan for at ændre din plan.
  5. Vælg Dropbox Advanced.
  6. Klik på Bekræft.

Du bliver opkrævet et forholdsmæssigt beløb for opgraderingen, når du køber. I den næste faktureringsperiode vil dit abonnement inkludere den fulde pris for Dropbox Advanced til dit team.

Hvis dit team er på Dropbox Enterprise, skal du kontakte vores salgsteam, hvis du vil skifte plan.

Hvad sker der, hvis min konto overskrider min tilgængelige lagerplads?

Hvis din Dropbox-konto har overskredet din lagerpladskvote, vil synkroniseringen af filer stoppe. Synkroniseringen genoptages, når du kommer under din kvote igen.

Vores supportteam kan kontakte dig og bede dig fjerne filer for at komme under den tilgængelige lagerplads igen. Hvis du ikke sørger for at komme under din tilgængelige lagerplads, kan din konto blive lukket, eller dine filer kan blive slettet. Vi giver dig besked inden det sker, så du har mulighed for at gemme dine filer.