Jeg kan ikke se Dropbox-badget

Dropbox-badget viser oplysninger om, hvem der i øjeblikket arbejder i en delt Microsoft Office-fil samtidig med dig.

Tjek følgende, hvis du ikke kan se Dropbox-badget:

• Dropbox-appen er installeret på din computer.
  • Den fil, du arbejder i, er gemt i din Dropbox-mappe.
  • Den fil, du arbejder i, er et Microsoft Office-dokument, der er åbnet med Microsoft Office.
  • Din computer har forbindelse til internettet.
  • Hvis du har forbundet en privat konto med din Dropbox Business-konto, vises badget kun for de filer, du har gemt i din Dropbox Business-konto.
  • Hvis din Office-fil blev åbnet i beskyttet visning (f.eks. filer, der er downloadet fra internettet eller andre steder, der kan være usikre), skal du aktivere redigering.
  • Hvis du bruger en Windows-computer ...
    • Du kører Windows 7 eller nyere.
    • Du bruger Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (version 2007, 2010, 2013 eller 2016)
    • Bemærk! Hvis du kører Dropbox i kompatibilitetstilstand, vises badget ikke. Du skal køre Dropbox i en understøttet version af Windows (7 eller nyere) for at se badget.
  • Hvis du bruger en Mac ...
    • Du kører Mountain Lion eller en nyere version.
    • Du bruger Microsoft Word, Excel eller PowerPoint (version 2011 eller 2016).
    • Du har aktiveret Tilgængelighed for Dropbox i indstillingerne til Finder.

Dropbox-badget vises kun, hvis alle ovenstående betingelser er opfyldt.

Særlig bemærkning: For de filer, der er gemt i Office-kompatibilitetstilstand (.xls, .ppt, .doc), giver Dropbox-badget dig ikke besked, når andre kigger på filen, og det beder dig heller ikke om at opdatere til den nyeste version af filen. Du kan få badget til at rapportere korrekt ved at bruge Gem som til at gemme filer i ikke-kompatibilitetstilstand (filformaterne .xlsx, .pptx og .docx).