Hvad er Dropbox-badget?

Opdateret Feb 13, 2024

Dropbox-badget vises til højre på din skærm i alle Microsoft Word-, PowerPoint- og Excel-filer, der gemmes i din Dropbox.

Når du får vist Dropbox-badget første gang, vises der også en velkomstmeddelelse. Du kan fjerne meddelelsen ved at klikke på badget eller ved at gennemføre vejledningen "Få mere at vide". Du kan også slå badget fra når som helst.

Se denne video for at få et hurtigt overblik over Dropbox-badget.

Hvad kan du gøre med Dropbox-badget?

Badget giver dig let adgang til nogle af de bedste funktioner i Dropbox:

Se, hvem der ellers ser på eller redigerer en fil.

Badget viser andre Dropbox Business-brugeres billede eller initialer, hvis de er på dit team, når de ser på eller redigerer den fil, du har åbnet. På den måde undgår I at oprette forskellige versioner af filen.

Opdater til den seneste version af en fil

Hvis en anden gemmer en ny version af en fil, mens du arbejder i den, hjælper badget dig med straks at opdatere til vedkommendes version.

Del straks den fil, du arbejder på

Klik på Del et link, hvorefter et link til filen kopieres til din udklipsholder. Indsæt linket i en e-mail, en chat eller et andet sted for at sende filen sikkert til en anden person.

Administrer indstillinger for delt mappe

Sådan administrerer du indstillinger for delte mapper ved hjælp af Dropbox-badget:

1. Klik på Dropbox-badget.
  2. Klik på Indstillinger for delt mappe ...

Du bliver ført til Dropbox' website, hvor du kan administrere brugertilladelser på individuel basis.

Bed om feedback eller bidrag til en fil

Klik på Skriv en kommentar for at skrive en note til en fil fra Dropbox' website.

Se versionshistorik, og find indhold, du har ændret eller slettet

Klik på Versionshistorik for at fortryde ændringer og gendanne en tidligere version af filen.

Flyt badget

Du kan klikke og trække badget overalt langs kanten af dine filer.

Arbejd bedre med Microsoft Office-filer

Badget understøtter i øjeblikket Microsoft Word, PowerPoint og Excel på Mac- og Windows-enheder. I Windows understøtter badget filer i Office 2007, 2010, 2013 og 2016. På Mac understøtter badget filer i Office 2011 og 2016.

highlight icon

Bemærk! Hvis en fil er gemt i kompatibilitetstilstand (.xls, .ppt, .doc), giver Dropbox-badget dig ikke besked, når andre kigger på filen, og det beder dig heller ikke om at opdatere til den nyeste version af filen. Du kan få badget til at rapportere korrekt ved at bruge Gem som til at gemme filer i ikke-kompatibilitetstilstand (filformaterne .xlsx, .pptx og .docx).

Hvis du ikke kan se Dropbox-badget i dine Microsoft Office-filer, men gerne vil kunne se det, kan du læse om, hvordan man fejlfinder problemer med badges.

Vær også opmærksom på, at disse funktioners timing og nøjagtige funktionalitet kan ændre sig i forhold til, hvad der er angivet her. Dropbox stiller ikke nogen garantier for brugbarheden af funktionerne.