{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad er Dropbox-badget?

Når du får vist Dropbox-badget første gang, vises der også en velkomstmeddelelse. Du kan fjerne meddelelsen ved at klikke på badget eller ved at gennemføre vejledningen "Få mere at vide".

Badget vises i alle Microsoft Word-, PowerPoint- og Excel-filer, der gemmes i din Dropbox. Badget giver dig let adgang til nogle af de bedste funktioner i Dropbox:

• Se, hvem der ellers kigger på eller redigerer en fil. Badget viser andre Dropbox Business-brugeres billede eller initialer, når de kigger på eller redigerer den fil, du har åbnet. På den måde undgår I at oprette forskellige versioner af filen.
  • Opdatér til den seneste version af en fil. Hvis en anden gemmer en ny version af en fil, mens du arbejder i den, hjælper badget dig med straks at opdatere til vedkommendes version.
  • Del straks den fil, du arbejder på. Klik på Del et link, hvorefter et link til filen kopieres til din udklipsholder. Indsæt linket i en e-mail, en chat eller et andet sted for at sende filen sikkert til en anden person.
  • Bed om feedback, eller bidrag til en fil. Klik på Skriv en kommentar for at skrive en note til en fil fra Dropbox' website.
  • Se versionshistorik, og find indhold, du har ændret eller slettet. Klik på Versionshistorik for at fortryde ændringer og gendanne en tidligere version af filen.
  • Flyt badget. Du kan klikke og trække badget overalt langs kanten af dine filer.
  • Arbejd bedre med Microsoft Office-filer. Badget understøtter i øjeblikket Microsoft Word, PowerPoint og Excel på Mac- og Windows-enheder. I Windows understøtter badget filer i Office 2007, 2010, 2013 og 2016. På Mac understøtter badget filer i Office 2011 og 2016.

Oplev badget i praksis:

Få mere at vide om Dropbox-badget:

Bemærk! Hvis en fil er gemt i kompatibilitetstilstand (.xls, .ppt, .doc), giver Dropbox-badget dig ikke besked, når andre kigger på filen, og det beder dig heller ikke om at opdatere til den nyeste version af filen. Du kan få badget til at rapportere korrekt ved at bruge Gem som til at gemme filer i ikke-kompatibilitetstilstand (filformaterne .xlsx, .pptx og .docx).

Vær også opmærksom på, at disse funktioners timing og nøjagtige funktionalitet kan ændre sig i forhold til, hvad der er angivet her. Dropbox stiller ikke nogen garantier for funktionernes ydeevne.