Hvordan kan jeg dele et link til min fil ved hjælp af Dropbox-badget?

Opdateret Oct 10, 2023

Du kan dele et link til en kopi af din fil direkte fra Dropbox-badget, også mens du arbejder.

Bruger du ikke Dropbox endnu? Se, hvordan Dropbox hjælper dig med at dele filer og mapper.

Sådan deler du et link til en kopi af din fil:

1. Klik på Dropbox-badget.
  2. Klik på Kopiér Dropbox-link i pop op-vinduet.

Linket kopieres, og du kan straks indsætte det i e-mails, chatbeskeder, blogindlæg, eller hvor du ellers vil have, at andre skal have adgang til en kopi af filen.

De links, der er oprettet med Dropbox-badget, er ikke beskyttet med adgangskode og udløber ikke. Kunder med Dropbox Professional og Dropbox-teamkonti kan åbne det link, de oprettede fra Dropbox-badget, og de kan  indstille en adgangskode eller indstille en udløbsdato til linket.

Du kan når som helst fjerne et link. Sådan fjerner du et link:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Alle filer i venstre sidepanel.
    • Du kan også klikke på > (højre pil) ud for Mapper i venstre sidepanel for at finde filen.
  3. Hvis du er i listevisning, kan du pege på navnet på den fil eller mappe, du har problemer med, og klikke på delingsikonet (rektangel med en pil opad).
    • Hvis du er i gittervisning, skal du holde musen over den fil eller mappe, du har problemer med, klikke på “” (lodrette prikker), vælge Del og vælge Del med Dropbox.
  4. Klik på Indstillinger eller tandhjulsikonet øverst til højre.
  5. Klik på enten Link til redigering eller Link til visning, afhængigt af det link, du vil fjerne.
  6. Klik på Slet link.
  7. Klik på Slet.