Sådan opdaterer du dine Dropbox-faktureringsoplysninger

Opdateret Nov 13, 2023
person icon

Oplysningerne i denne artikel gælder for alle kunder med en betalt Dropbox-plan.

Følg instruktionerne til din kontotype for at opdatere dine Dropbox-faktureringsoplysninger, herunder din betalingsmetode, din faktureringsperiode eller dit faktureringsnavn og din faktureringsadresse.

Se, hvordan du finder ud af, hvilken plan du har

Før du opdaterer dine faktureringsoplysninger, er der et par ting, du skal vide:

• Hvis du har købt dit Dropbox-abonnement på en mobilenhed, skal du administrere dine faktureringsoplysninger via Google Play eller iTunes.
  • Hvis du betaler via manuel faktura eller har købt dit Dropbox-abonnement fra en forhandler, skal du kontakte support eller din kontoansvarlige for at opdatere dine faktureringsoplysninger.

Dropbox Plus, Professional, Essentials eller Family

Sådan opdaterer du faktureringsoplysninger for en Dropbox Plus-, Professional-, Essentials- eller Family-konto:

1. Log på dropbox.com.
    • Bemærk! Hvis du har en Dropbox Family-plan, er det kun Family-administratoren, der kan administrere faktureringsoplysningerne.
  2. Klik på din avatar (profilbillede eller initialer) i øverste højre hjørne.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Fakturering.
  5. Foretag dine ændringer:
    • Hvis du vil tilføje eller fjerne en betalingsmetode skal du klikke på Opdater ud for Betalingsmetode.
    • Hvis du vil skifte mellem månedlig og årlig fakturering, skal du klikke på Skift under Faktureringsperiode.
    • Hvis du vil ændre dit faktureringsnavn eller din faktureringsadresse, skal du klikke på Rediger ud for din seneste faktura og opdatere dine oplysninger.

En ændring af din faktureringsdato træder i kraft i slutningen af din indeværende faktureringsperiode.

Dropbox Standard, Business, Advanced og Business Plus

highlight icon

Bemærk: Dette gælder kun for teams, der betaler med kreditkort, PayPal eller betalingsservice. Hvis du betaler med manuel fakturering, kan du kun opdatere faktureringsoplysninger i Administratorpanelet, hvis du køber yderligere licenser.

Sådan opdaterer du faktureringsoplysninger for en Dropbox Standard-, Business-, Advanced- og Business Plus-konto:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Foretag dine ændringer:
    • Hvis du vil tilføje eller fjerne en betalingsmetode, skal du klikke på Ændr faktureringsoplysninger ud for Betalingsmetode.
    • Hvis du vil skifte mellem månedlig og årlig fakturering skal du klikke på Skift faktureringsperiode ud for Månedlig fakturering eller Årlig fakturering.
    • Hvis du vil ændre dit faktureringsnavn eller din faktureringsadresse, skal du klikke på fanen Faktureringsoplysninger og derefter klikke på Rediger ud for din seneste faktura og opdatere dine oplysninger.

En ændring af din faktureringsdato træder i kraft i slutningen af din indeværende faktureringsperiode.

Dropbox Enterprise og Education

Hvis du vil opdatere faktureringsoplysninger for en Dropbox Enterprise- eller Education-konto, skal du kontakte din kontoansvarlige eller Dropbox-support.