{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvad er API'en til Dropbox Business, og hvilke apps er til rådighed for mit team?

API'en til Dropbox Business er en udvidelse af Dropbox-platformen, der indeholder tusindvis af forhåndsintegrerede apps, som brugerne kan anvende til at skabe yderligere produktivitets- og samarbejdsløsninger.

API'en til Dropbox Business gør det muligt at bruge en lang række løsninger til sikkerhed, overholdelse af regler og administration – inklusive eDiscovery, Data Loss Prevention (DLP, forebyggelse af datatab) og Security Information & Event Management (SIEM, administration af sikkerhedsoplysninger og -hændelser) – og kan også bruges til at udvikle helt nye fantastiske apps.

Læs videre for at få mere at vide, eller gå til vores side med tredjepartsløsninger for at komme i gang.

Afsnit i artiklen:

Hvilke tredjepartsløsninger er til rådighed for mit team?

Du kan se en liste med apps på siden med teamapps til Dropbox Business. Denne side indeholder også hurtiglinks til websites vedrørende de forskellige apps fra tredjeparter.

De eksisterende tredjepartsløsninger omfatter:

• Administration af sikkerhedsoplysninger og -hændelser (SIEM) – Giver Dropbox Business-administratorer mulighed for at overvåge og administrere medarbejderaktivitet samt få adgang til følsomme data via administratorsiden.
  • Forebyggelse af datatab (DLP) – Beskytter følsomme data som PII og PCI, der opbevares i Dropbox Business-konti.
  • eDiscovery og fastfrysning af data – Giver mulighed for sikker søgning samt indsamling og bevaring af elektronisk lagrede oplysninger (ESI) i Dropbox Business-konti.
  • Administration af digitale rettigheder (DRM) – Leverer tredjepartskryptering af virksomhedsdata, der opbevares i Dropbox Business-konti.
  • Dataflytning og sikkerhedskopiering på stedet – Hjælper med at overføre store mængder data mellem placeringer og beskytter følsomme oplysninger med sikkerhedskopiering af data på stedet
  • Identitetsadministration – Gør det muligt for virksomheder at opretholde godkendelse af deres Dropbox Business-team via en ekstern identitetsudbyder såsom Active Directory.
  • Tilpassede arbejdsgange – Giver brugere værktøjer til at udvikle interne apps, der integrerer Dropbox i deres forretningsprocesser

Hvordan administrerer jeg mine eksisterende team-apps?

Du kan administrere apps fra godkendelsessiden på administratorpanelet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul til sektionen Teamapps.

Hver app har sin egen adgangstype med et af følgende tilladelsesniveauer:

• Teamoplysninger – oplysninger om teamet og samlede brugsdata
  • Teamovervågning – teamoplysninger samt teamets detaljerede aktivitetslog
  • Adgang til teammedlemmers filer – teamoplysninger og -overvågning samt mulighed for at få adgang til og ændre data på teammedlemmers konti
  • Administration af teammedlemmer – teamoplysninger samt mulighed for at tilføje, redigere og slette teammedlemmer

Du kan også fjerne en app fra dit team ved at klikke på X til højre.

Bemærk! Vær opmærksom på, at medlemmer af dit team måske har forbundet andre apps end teamapps med deres konto. De apps, som medlemmer selv har forbundet, kan ikke administreres fra siden Godkendelse. Du kan administrere disse apps via teamets aktivitetslog. De apps, som teammedlemmer selv har forbundet, vises i medlemmernes kontoaktivitetsfeed.

Kan teammedlemmer se de apps, der er blevet forbundet af en administrator?

Dropbox Business-administratorer kan installere apps, der tildeler dem forskellige typer adgang til alt, der vises i en arbejdskonto. Teammedlemmer kan se de apps, der er forbundet med deres arbejdskonti (apps, der tillader adgang til teammedlemmers filer), ved at gå til siden Kontosikkerhed.

Apps anvendt af bruger
apps aktiveret af administrator

Kan teammedlemmer tilføje tredjepartsløsninger til deres konti?

På nuværende tidspunkt er det kun Dropbox Business-administratorer, der kan aktivere tredjepartsløsninger. Hvis et teammedlem forsøger at tilføje en teamapp, modtager de denne fejlmeddelelse: Kun administratorer kan installere teamapps.

Jeg er udvikler – hvordan skaber jeg nye apps med API'en til Dropbox Business?

API'en til Dropbox Business giver udviklere mulighed for at udvikle effektive virksomhedsapplikationer, der hjælper med administrationen af et Dropbox Business-team og med at administrere adgang til teammedlemmers filindhold.

Er du interesseret i at skabe nye apps til Dropbox Business? Se vores website for udviklere for at få mere at vide.