Hvad er API'en til Dropbox Business, og hvilke apps er til rådighed for mit team?

Opdateret Dec 13, 2023

API'en til Dropbox Business er en udvidelse af Dropbox-platformen, som du kan bruge til at hjælpe teamet der, hvor de arbejder.

API'en til Dropbox Business gør det muligt at bruge en lang række løsninger til sikkerhed, overholdelse af regler og administration – inklusive eDiscovery, Data Loss Prevention (DLP, forebyggelse af datatab) og Security Information & Event Management (SIEM, administration af sikkerhedsoplysninger og -hændelser) – og kan også bruges til at udvikle helt nye fantastiske apps.

Læs videre for at få mere at vide, eller gå til vores side med tredjepartsløsninger for at komme i gang.

Hvilke tredjepartsløsninger er til rådighed for mit team?

Du kan se en liste med apps på siden med teamapps til Dropbox Business. Denne side indeholder også hurtiglinks til de forskellige apps fra tredjeparters websites.

De eksisterende tredjepartsløsninger omfatter:

• Administration af sikkerhedsoplysninger og -hændelser (SIEM) – Giver Dropbox Business-administratorer mulighed for at overvåge og administrere medarbejderaktivitet samt få adgang til følsomme data via administratorsiden.
  • Forebyggelse af datatab (DLP) – Beskytter følsomme data som PII og PCI, der opbevares i Dropbox Business-konti.
  • eDiscovery og fastfrysning af data – Giver mulighed for sikker søgning samt indsamling og bevaring af elektronisk lagrede oplysninger (ESI) i Dropbox Business-konti.
  • Administration af digitale rettigheder (DRM) – Leverer tredjepartskryptering af Business-organisationsdata, der opbevares i Dropbox Business-konti
  • Dataflytning og sikkerhedskopiering på stedet – Hjælper med at overføre store mængder data mellem placeringer og beskytter følsomme oplysninger med sikkerhedskopiering af data på stedet
  • Identitetsadministration – Gør det muligt for organisationer at opretholde godkendelse af deres Dropbox Business-team via en ekstern identitetsudbyder såsom Active Directory
  • Tilpassede arbejdsgange – Giver brugere værktøjer til at udvikle interne apps, der integrerer Dropbox i deres forretningsprocesser

Hvordan administrerer jeg mine eksisterende team-apps?

Du kan administrere apps fra godkendelsessiden på administratorpanelet. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Rul til sektionen Teamapps.

Hver app har sin egen adgangstype med et af følgende tilladelsesniveauer:

• Teamoplysninger – oplysninger om teamet og samlede brugsdata
  • Teamovervågning – teamoplysninger samt teamets detaljerede aktivitetslog
  • Adgang til teammedlemmers filer – teamoplysninger og -overvågning samt mulighed for at få adgang til og ændre data på teammedlemmers konti
  • Administration af teammedlemmer – teamoplysninger samt mulighed for at tilføje, redigere og slette teammedlemmer

Du kan også fjerne en app fra dit team ved at klikke på X til højre.

highlight icon

Bemærk! Vær opmærksom på, at medlemmer af dit team måske har forbundet andre apps end teamapps med deres konto. De apps, som medlemmer selv har forbundet, kan ikke administreres fra siden Godkendelse. Du kan administrere disse apps via teamets aktivitetslog. De apps, som teammedlemmer selv har forbundet, vises i medlemmernes kontoaktivitetsfeed.

Kan teammedlemmer se de apps, der er blevet forbundet af en administrator?

Dropbox Business-administratorer kan installere apps, der tildeler dem forskellige typer adgang til alt, der vises i en arbejdskonto. Teammedlemmer kan se de apps, der er forbundet med deres arbejdskonti (apps, der tillader adgang til teammedlemmers filer), ved at gå til siden Kontosikkerhed.

Kan teammedlemmer tilføje tredjepartsløsninger til deres konti?

På nuværende tidspunkt er det kun Dropbox Business-administratorer, der kan aktivere tredjepartsløsninger. Hvis et teammedlem forsøger at tilføje en teamapp, modtager de denne fejlmeddelelse: Kun administratorer kan installere teamapps.

Jeg er udvikler – hvordan skaber jeg nye apps med API'en til Dropbox Business?

API'en til Dropbox Business giver udviklere mulighed for at udvikle effektive virksomhedsapplikationer, der hjælper med administrationen af et Dropbox Business-team og med at administrere adgang til teammedlemmers filindhold.

Vil du oprette nye apps til Dropbox Business? Se vores website for udviklere for at få mere at vide.