Hvordan får jeg Dropbox til at fungere på min virksomheds netværk?

Dropbox-programmet kan måske ikke installeres eller synkroniseres via virksomhedsnetværk. Hvis du ikke er sikker på, om Dropbox understøttes på virksomhedens netværk, kan du finde ud af det ved at kontakte virksomhedens netværksadministrator.

Få flere oplysninger:

Nogle virksomhedsnetværk er placeret bag HTTP-proxyservere, der bruger NTLM-godkendelse. Dropbox understøtter i øjeblikket ikke denne type proxygodkendelse. Nogle brugere har oplyst, at de med held har brugt en mellemliggende proxy, f.eks. NTLMAPS eller cntlm, til at få Dropbox til at køre på deres netværk.