Tilpas kontofakturaer

Nogle Dropbox-kunder kan redigere oplysninger på deres afregningsfakturaer. Følgende oplysninger kan redigeres:

• Afregningsnavn
  • Faktureringsadresse, by og stat
  • Momsnummer (kun for kommende fakturaer, og kun når moms er relevant)

Tilpasning af fakturaer er muligt for følgende:

• Dropbox Professional-brugere
  • Dropbox Business-administratorer (Standard, Advanced og Enterprise)

Bemærk! Dropbox Plus-brugere kan ikke tilpasse fakturaer.

Dropbox Professional-brugere: Sådan redigerer du oplysninger på kommende fakturaer

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Opdater eller Tilføj fakturaoplysninger ud for Fakturaoplysninger.
  5. Du kan nu ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by, stat og momsnummer.
  6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere.

Bemærk!

• Professional-brugere kan ikke ændre afregningsoplysninger på tidligere fakturaer.
  • Hvis du redigerer et momsnummer, anvendes eventuelle ændringer af satsen kun til fremtidige regninger.
  • Kontakt Dropbox-support, hvis du har fået ny momssats og ønsker tilbagebetaling for en tidligere regning.

Dropbox Business-administratorer: Sådan redigerer du oplysninger på fakturaer

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Afregningshistorik.
    • Tidligere faktura: Klik på Rediger ud for den relevante faktura.
    • Kommende faktura: Klik på Rediger fakturaoplysninger i højre sidepanel.
  5. Du kan nu ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by, stat og momsnummer, hvis det er relevant.
  6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere.

Bemærk!

• Du kan ikke ændre landekode, postnummer og momsnummer på gamle fakturaer.
  • Hvis du redigerer et momsnummer, anvendes eventuelle ændringer af satsen kun til fremtidige regninger.
  • Du ændrer landekode, postnummer og momsnummer i dine betalingsoplysninger ved at redigere din kontobetalingsmetode
  • Hvis du har fået ny momssats og gerne vil have en tilbagebetaling for en tidligere regning, skal du kontakte Dropbox-support ved hjælp af de kontaktoplysninger, der findes i administratorpanelet.