Tilpas fakturaer for Dropbox Business-konti

Dropbox Business-administratorer kan redigere oplysningerne på fakturaer og kvitteringer for deres teams. De kan både redigere oplysningerne på gamle og kommende fakturaer. Følgende oplysninger kan redigeres:

• Afregningsnavn
  • Faktureringsadresse, by og stat
  • Landekode, postnummer og momsnummer (kun for fremtidige fakturaer)

Hvordan redigerer jeg oplysningerne på gamle fakturaer?

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Afregningshistorik.
  5. Find den faktura, du vil ændre, og klik på Rediger ud for den.
  6. Derefter kan du ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by og stat.
  7. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere.

Bemærk!

• Du kan ikke ændre landekode, postnummer og momsnummer på gamle fakturaer.
  • Du ændrer landekode, postnummer og momsnummer i dine betalingsoplysninger ved at redigere din kontobetalingsmetode
  • Landekoden og postnummeret på en faktura skal svare til landekoden og postnummeret i din kontos betalingsoplysninger.
  • Hvis du har fået ny momssats og gerne vil have en tilbagebetaling for en tidligere regning, skal du kontakte Dropbox-support ved hjælp af de kontaktoplysninger, der findes i administratorpanelet.

Hvordan redigerer jeg oplysningerne på kommende fakturaer?

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Afregningshistorik.
  5. Klik på Rediger fakturaoplysninger i højre sidepanel.
  6. Derefter kan du ændre afregningsnavn, faktureringsadresse, by og stat.
  7. Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere.

Bemærk!

• Hvis du ændrer et momsnummer, anvendes eventuelle ændringer af satsen kun til fremtidige regninger.
  • Du ændrer landekode, postnummer og momsnummer i dine betalingsoplysninger ved at redigere din kontobetalingsmetode
  • Landekoden og postnummeret på en faktura skal svare til landekoden og postnummeret i din kontos betalingsoplysninger.
  • Hvis du har fået ny momssats og ønsker tilbagebetaling for en tidligere regning, skal du kontakte Dropbox-support via kontaktoplysningerne i administratorpanelet.