Hvordan indstiller jeg et standardsprog på min konto til Dropbox til teams?

Opdateret Oct 02, 2023

Som administrator af en konto til Dropbox til teams kan du ændre Dropbox' standardsprog for dit team. Ændringen af dit teams standardsprog vil være gennemgående i hele Dropbox.

• Invitationer til nye teammedlemmer vil være på dit valgte standardsprog.
  • Nye teammedlemmers konti vil blive oprettet på standardsproget.
  • Teamets aktivitetsrapport vil være på teamets standardsprog.

De enkelte teammedlemmer, herunder administratorerne, kan altid ændre deres sprogpræferencer, uden at dette påvirker indstillingerne for teamets standardsprog.

Foretag ændring af dit teams sprogindstillinger:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Administratorpanelet i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på fanen Indstillinger.
  4. Klik på Teamprofil under Konto.
  5. Klik på skift ud for Standardsprog.
  6. Vælg et standardsprog i pop op-vinduet.