Domæneindsigt og kontoopsamling

Opdateret Mar 12, 2024
person icon

Denne artikel handler om en funktion, der kun er tilgængelig for kunder med Dropbox  Enterprise. Teams med planerne Advanced eller Enterprise har adgang til domænebekræftelse og tvungne invitationer som en hjælp til onboardingprocessen.

I denne artikel beskrives det, hvad domæneindsigt og kontoopsamling er, og hvordan du slår funktionerne til for dit team.

Hvad er domæneindsigt og kontoopsamling?

Med domæneindsigt kan administratorer se, hvor mange brugere der har oprettet private Dropbox-konti med deres arbejdsmailadresse på virksomhedens bekræftede domæne.

Administratorer kan derefter bruge kontoopsamling til at få disse brugere til at overføre deres private konto til Enterprise-teamet eller ændre den e-mailadresse, de bruger til deres private Dropbox-konto.

Hvad kan domæneindsigt og kontoopsamling bruges til?

Med domæneindsigt og kontoopsamling kan administratorer:

• Få større indsigt i den organiske brug af Dropbox på en organisations domæne
  • Undgå uautoriseret brug af Dropbox på en organisations domæne
  • Sørg for, at hele organisationen er migreret til et enkelt team

Sådan aktiverer du domæneindsigt og kontoopsamling

Trin 1: Bekræft domæneejerskabet

Inden domæneindsigt og kontoopsamling kan aktiveres, skal en Dropbox Business-teamadministrator bekræfte ejerskabet af domænet. Læs om, hvordan du bekræfter domæneejerskabet.

Trin 2: Se domæneindsigt

Når du har bekræftet dit domæne, kan du se indsigt for hvert af de bekræftede domæner i administratorpanelet. Det gør du på følgende måde:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanel i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Gå til Medlemmer.
  5. Klik på Domæner.

For hvert af de ejede domæner vises omfanget af aktiviteten på private Dropbox-konti i kolonnen Personlige konti.

Trin 3: Aktivér kontoopsamling

Sådan slår du kontoopsamling til:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Gå til Medlemmer.
  5. Klik på Domæner.
  6. Find det bekræftede domæne, hvor du vil håndhæve brugen af Dropbox.
  7. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Rediger registreringsindstillinger.
  8. Vælg, om du vil have, at alle eller kun de inviterede brugere skal tilmelde sig teamet.
  9. Klik på Næste.
  10. Valgfrit: Send en e-mail til Dropbox-brugerne på dit domæne.
    • Hvis du vælger Alle brugere, kan du sende en e-mail til alle Dropbox-brugere på dit domæne, før kontoopsamling aktiveres. De brugere, der allerede er medlem af andre Dropbox-teamkonti, modtager ikke beskeden. Du kan vælge Spring over for dette trin.
    • Hvis du vælger at sende e-mailen, skal du angive en e-mailadresse, som brugerne kan sende svar til, hvis de har spørgsmål om denne meddelelse. Du kan også føje din egen besked til e-mailen for at angive nødvendige oplysninger eller instruktioner til brugerne.
    • Klik på Send e-mail.
  11. Klik på Slå opsamling til.

Ofte stillede spørgsmål om kontoopsamling

Kan jeg bruge kontoopsamling til brugere på andre Dropbox-teams?

Funktionen til kontoopsamling kan kun bruges til at opsamle de brugere, der endnu ikke er medlemmer af en Dropbox-teamkonto. Hvis du vil flette andre eksisterende teams, skal du kontakte os for at få hjælp.

Kan jeg sende e-mailen om kontoopsamling igen?

Ja. Du kan sende e-mailen om kontoopsamling igen, hvis du allerede har aktiveret kontoopsamling. Sådan gør du:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Åbn administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Domæner.
  5. Klik på tandhjulsikonet.
  6. Klik på Send e-mail til ikke-administrerede brugere.
highlight icon

Bemærk! Hvis Send e-mail til ikke-administrerede brugere ikke vises, er der ikke nogen ikke-administrerede brugere, som bruger dit domænenavn