Begræns, hvor meget plads et medlem af et Dropbox-team kan bruge

Opdateret Mar 26, 2024
person icon

Oplysningerne i denne artikel vedrører visse typer administratorer med Dropbox Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Pladsbegrænsning for medlemmer giver administratorer mulighed for at styre, hvor meget lagerplads teammedlemmerne kan bruge på Dropbox.
highlight icon

Bemærk! Pladsbegrænsning for medlemmer er muligvis ikke tilgængeligt for teams med mere end 5.000 delte mapper. Teams med et stort antal delte mapper kan forvente en vis forringelse af ydeevnen.

Hvad sker der, hvis et medlem overskrider deres grænse?

Medlemmerne får besked via e-mail eller i computer- eller mobilappen, når de når:

• 90 % af deres pladsgrænse
  • 100 % eller mere af deres pladsgrænse

Administratorer får også besked via e-mail. Der tilføjes desuden en post i aktivitetslogfilerne.

Dropbox vil fortsætte med at fungere som normalt for de medlemmer, der overskrider deres pladsgrænse.

Hvad sker der med de medlemmer på et team, som overskrider kvoten, og hvor Stop synkronisering er aktiveret?

Administratoren kan bruge synkroniseringsgrænser til at forhindre, at medlemmer, der overskrider deres pladsgrænse, kan bruge Dropbox, som de plejer. Der sker to ting for medlemmerne:

• Deres konto stopper med at synkronisere
  • De kan ikke uploade filer

Disse teammedlemmer vil derefter have to muligheder:

• Fjern filer for at få kontoen under pladsgrænsen
  • Kontakt administratoren for at anmode om mere plads
highlight icon

Bemærk! Administratorer modtager ikke e-mailmeddelelser, når et teammedlem når den grænse, hvor synkroniseringen stoppes.

Sådan indstiller du en standard for pladsgrænsen for alle teammedlemmer

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger i venstre sidepanel.
  4. Klik på Pladsbegrænsning for medlem under Indhold.
  5. Indstil en grænse ved hjælp af rullelisten Pladsgrænse for alle medlemmer.
  6. Klik på rullelisten for at slå Pladsbegrænsning for medlem til eller fra.
    • Du kan også vælge, om grænsen skal være blød (Kun advarsel) eller hård (Stop synkronisering).
highlight icon

Bemærk! Det er kun administratorer, der kan indstille en pladsgrænse for teammedlemmer.

Indstil brugerdefinerede grænser for de enkelte teammedlemmer

For de fleste teams kan du ikke indstille brugerdefinerede pladsgrænser for individuelle teammedlemmer. Du kan dog lade indstillingen for plads for medlemmerne stå på Ingen grænse, hvilket gør det muligt for alle teammedlemmer at fortsætte med at bruge Dropbox uden begrænsninger.

Alternativt kan du indstille en pladsgrænse for hele teamet og derefter tilføje nogle teammedlemmer på en undtagelsesliste, så pladsgrænsen ikke gælder for dem:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Indstillinger i venstre sidepanel.
  4. Klik på Pladsbegrænsning for medlem under Indhold.
  5. Klik på Ingen undtagelser.
  6. Indtast navn eller e-mailadresse på de teammedlemmer, der skal undtages fra lagerbegrænsninger, og klik derefter på Færdig.

Indstilling af en brugerdefineret grænse for teams med Stop synkronisering aktiveret

Du kan indstille brugerdefinerede pladsgrænser for individuelle teammedlemmer:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Vælg Administratorpanel.
  3. Klik på Medlemmer i sidepanelet til venstre.
  4. Klik på navnet på det medlem, du gerne vil sætte en brugerdefineret grænse for.
  5. Klik på Rediger pladsbegrænsning, og angiv en ny pladsgrænse.
  6. Klik på Indstil pladsgrænse for (navn på medlem).

Du kan også tilføje undtagelser for de teammedlemmer, der ikke skal begrænses.

Hvad tæller med i forhold til en pladsbegrænsning?

Alle de filer eller mapper, der er gemt på et teammedlems Dropbox-teamkonto, tæller med i grænserne for brug af lagerplads.

highlight icon

Vigtigt!

• Teammapper tæller ikke med i forhold til pladsbegrænsningen, da teammapper er delt plads, som ejes af teamet og ikke af den enkelte person.
  • Teammapper tæller dog med i teamets samlede pladsforbrug.
  • De delte mapper, der ejes af et teammedlem, tæller kun med i forhold til den pågældende persons pladsbegrænsning.
  • Delte mapper, der ejes af andre end teammedlemmer, men som deles med et teammedlem, tæller med i medlemmets pladsgrænse.
  • På grund af den måde, hvorpå pladsgrænser beregnes, kan summen af de individuelle teammedlemmers pladsforbrug være anderledes end det samlede teams forbrug.