{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Tilmelding til team via anmodning om medlemskab

Anmodninger om medlemskab hjælper administratorer med at tilføje medlemmer til et team. Hvis en person ønsker at blive medlem af et Dropbox Business-team eller et gratis team, kan vedkommende sende en anmodning om medlemskab. Herefter skal administratoren for teamet bare acceptere anmodningen.

Afsnit i artiklen:

Hvordan tilmelder jeg mig et team via en anmodning om medlemskab?

Med en anmodning om medlemskab kan enhver Dropbox-bruger med en bekræftet e-mailadresse på et firmadomæne anmode om at blive tilmeldt et team.

Hvis du oprettede din private Dropbox-konto med en privat e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Team.
  3. Indtast din arbejdsmailadresse (hvis du har en), og klik på knappen Kom i gang.
    • Hvis der findes et team på det domæne, du skriver, bliver du bedt om tilmelde dig teamet.

Hvis du oprettede din private Dropbox-konto med en arbejdsrelateret e-mailadresse:

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Team.
  3. Hvis der allerede er oprettet et team på dit domæne, får du vist opfordringen Tilmeld dig teamet.
    • Bemærk! Du skal vente på, at administratoren godkender din anmodning om at blive medlem (hvis denne indstilling er slået til for det team, du vil tilmelde dig).

Specifikt for Dropbox Business-teams

Hvis der er et Dropbox Business-team på et virksomhedsdomæne, kan Dropbox Basic- og Plus-brugere anmode om medlemskab af teamet. Hvis der er mere end ét team på et domæne, kan brugerne se alle de tilgængelige teams, men de kan kun tilmelde sig ét af dem.

Når en bruger anmoder om medlemskab af et Dropbox Business-team, sendes en e-mailanmodning til administratoren for Dropbox Business-teamet, så denne kan godkende eller afvise anmodningen. Hvis teamet er løbet tør for licenser, og administratoren godkender anmodningen, faktureres Dropbox Business-teamet for en ekstra licens.

Dropbox Business-administratorer kan også manuelt godkende eller afvise ventende anmodninger under fanen Medlemmer i administratorpanelet.

Rediger indstillingerne for anmodning om medlemskab af et Dropbox Business-team

Som teamadministrator for et Dropbox Business-team kan du bestemme, hvordan medlemmer skal finde og tilmelde sig teamet.

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Medlemskab.
  5. Vælg, hvordan brugerne skal finde og tilmelde sig dit team.

Specifikt for gratis Dropbox-teams

Hvis der ikke er nogen Dropbox Business-teams på virksomhedsdomænet, kan Dropbox Basic- og Plus-brugere tilmelde sig – eller anmode om medlemskab af – alle eksisterende gratis teams under fanen Team. Brugerne kan også selv oprette et team.

Rediger indstillingerne for anmodning om medlemskab af et gratis Dropbox-team

Som administrator for et gratis Dropbox-team kan du bestemme, hvordan brugerne skal tilmelde sig teamet.

1. Log på dropbox.com.
  2. Klik på Team.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Slå Indstillinger for medlemskab til eller fra.