Hvordan skifter jeg fra afregning pr. måned til afregning pr. år for min Dropbox Business-konto?

Du kan altid skifte fra et månedsabonnement til et årsabonnement for din Dropbox Business-konto:

  1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Fakturering.
  4. Klik på Administrer abonnementer.
  5. Klik på Skift afregningsperiode.
  6. Vælg den ønskede afregningsperiode.
  7. Klik på Skift plan.

Det nye årsabonnement starter med det samme. Et eventuelt restbeløb fra dit tidligere abonnement modregnes automatisk i købet.

Det er vi kede af at høre. Fortæl os, hvordan vi kan gøre det bedre:

Tak for din feedback! Fortæl os, hvordan denne artikel hjalp dig:

Tak for din feedback!

Svar fra community
    Svar fra community

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Hjælp med vejledning

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Hjælp med vejledning

      Andre måder at få hjælp på

      Community

      Support på Twitter

      Kontakt support