{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Det nye administratorpanel i Dropbox Business: Oversigt

Hvis du ser fanen Indhold i stedet for fanen Teammapper, har dit team den nye struktur med teammapper. Du kan administrere dette teamområde i indholdsadministratoren.

Vi har opdateret designet af administratorpanelet for at gøre Dropbox Business endnu hurtigere og nemmere at bruge. Det er en del af det nye design af hele Dropbox' website.

Der er ændret et par ting i administratorpanelet med det nye design, herunder:

Bemærk! Alle funktionerne fra den tidligere version af administratorpanelet findes også i den nye version.

Forenklet navigationsmenu

Det nye administratorpanel er nemmere at navigere i og gør det nemmere at finde det, du har brug for. Hver side i administratorpanelet har samme sidepanelmenu, der åbner de hovedsider, du skal bruge til at administrere dit team.

Du kan altid klikke på Dropbox-ikonet for at gå tilbage og se dine egne filer.

Ny navigationsmenu

Adgang til almindelige handlinger med et enkelt klik

De fleste sider i det nye administratorpanel giver adgang med et enkelt klik til de ting, du oftest foretager dig. Du skal bare bruge knappen øverst til højre på disse sider for at administrere dit team. Du finder også nye filtre, så du hurtigere kan gennemse emner.

Siden Medlemmer har nu knappen Inviter medlemmer og filtre, du kan bruge til at gennemse alle medlemmer med en bestemt medlemstype.

Almindelige handlinger

Et hurtigere og bredere søgefelt

Det nye administratorpanel har også et bredere og hurtigere søgefelt, så du nemmere kan finde præcis det, du har brug for. Det nye søgefelt findes øverst på sider med indhold, der kan søges i:

• Dashboardet Hjem
  • Siden Medlemmer
  • Siden Grupper
  • Siden Teammapper
Forbedret søgefelt

Brug teammappesiden til at administrere alle dit teams mapper.

Siden Teammapper ligner nu den side, der findes på dropbox.com/browse. Sidens nye design hjælper administratorer med at administrere de filer, der bruges og deles i deres teams.

Når du vælger teammapper, får du også vist muligheder i højre sidepanel, som du kan vælge ved at klikke en gang.

Administrator for teammappe

Skift mellem forbundne konti

I det nye administratorpanel kan du hurtigt se, hvilken konto du får vist, og du kan skifte mellem konti. Når du søger eller ser meddelelser, får du kun vist resultater for den pågældende konto.

Du skifter konto ved at klikke på navnet på dit team nederst på hovedmenulinjen. Du får vist muligheden for at vælge din private konto. Klik på dit navn igen for at skifte tilbage til din erhvervskonto.

Skift konti