Det nye administratorpanel i Dropbox Business: Oversigt

Hvis du ser fanen Indhold i stedet for fanen Teammapper, har dit team den nye struktur med teammapper. Du kan administrere dette teamområde i indholdsadministratoren.

Vi har opdateret designet af administratorpanelet for at gøre Dropbox Business endnu hurtigere og nemmere at bruge. Det er en del af det nye design af hele Dropbox' website.

Der er ændret et par ting i administratorpanelet med det nye design, herunder:

Bemærk! Alle funktionerne fra den tidligere version af administratorpanelet findes også i den nye version.

Forenklet navigationsmenu

Det nye administratorpanel er nemmere at navigere i og gør det nemmere at finde det, du har brug for. Hver side i administratorpanelet har samme sidepanelmenu, der åbner de hovedsider, du skal bruge til at administrere dit team.

Du kan altid klikke på Dropbox-ikonet for at gå tilbage og se dine egne filer.

Ny navigationsmenu

Adgang til almindelige handlinger med et enkelt klik

De fleste sider i det nye administratorpanel giver adgang med et enkelt klik til de ting, du oftest foretager dig. Du skal bare bruge knappen øverst til højre på disse sider for at administrere dit team. Du finder også nye filtre, så du hurtigere kan gennemse emner.

Siden Medlemmer har nu knappen Inviter medlemmer og filtre, du kan bruge til at gennemse alle medlemmer med en bestemt medlemstype.

Almindelige handlinger

Et hurtigere og bredere søgefelt

Det nye administratorpanel har også et bredere og hurtigere søgefelt, så du nemmere kan finde præcis det, du har brug for. Det nye søgefelt findes øverst på sider med indhold, der kan søges i:

• Dashboardet Hjem
  • Siden Medlemmer
  • Siden Grupper
  • Siden Teammapper
Forbedret søgefelt

Brug teammappesiden til at administrere alle dit teams mapper.

Siden Teammapper ligner nu den side, der findes på dropbox.com/browse. Sidens nye design hjælper administratorer med at administrere de filer, der bruges og deles i deres teams.

Når du vælger teammapper, får du også vist muligheder i højre sidepanel, som du kan vælge ved at klikke en gang.

Administrator for teammappe

Skift mellem forbundne konti

I det nye administratorpanel kan du hurtigt se, hvilken konto du får vist, og du kan skifte mellem konti. Når du søger eller ser meddelelser, får du kun vist resultater for den pågældende konto.

Du skifter konto ved at klikke på navnet på dit team nederst på hovedmenulinjen. Du får vist muligheden for at vælge din private konto. Klik på dit navn igen for at skifte tilbage til din erhvervskonto.

Skift konti