{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Dropbox Business-planer

Det sidste år har dit team haft glæde af funktionerne i Dropbox Business-planen Advanced. Nu skal du vælge, hvilken plan der passer til dig og dit team.

Vi tilbyder den rigtige plan til din virksomhed, uanset størrelse eller behov. Da du allerede er kunde, ser planerne Standard og Advanced lidt anderledes ud for dig:

Få mere at vide om funktionerne i og priserne på de enkelte Dropbox Business-planer.

Vælg din plan

Hvis du vil skifte plan, skal du gøre det inden din næste fornyelsesdato. Hvis du ikke foretager dig noget, bliver dit team opgraderet til planen Advanced på din fornyelsesdato for 2018. Se, hvordan du finder din fornyelsesdato.

Læs mere om disse ændringer, og deltag i diskussionen i Dropbox' fællesskab.

Skift din plan

Hvis du betaler med kreditkort eller check eller skifter plan:

1. Klik på Vælg din plan nu i den e-mail, du har modtaget om din fornyelse. Du kan også klikke på gør noget nu på banneret øverst i administratorpanelet.
  2. Klik på Vælg plan.
    • Klik på Fortsæt med Advanced, hvis du vil beholde planen Advanced.
    • Klik på Se andre muligheder, hvis du vil skifte til planen Standard.  Vælg derefter Standard.
  3. Klik på Gå til oversigt over plan.
  4. Klik på Bekræft plan.

Hvis du betaler med bankoverførsel og vil skifte plan, skal du reagere på den e-mail, du har modtaget.

Planen Advanced

Hvis I vælger Dropbox Business-planen Advanced, har dit team fortsat adgang til administratorfunktioner som enkeltlogon, domænebekræftelse og enhedsgodkendelser. Teamet vil desuden have lige så meget plads, I har brug for.

Planen Advanced koster mere end Standard-planen. Hvis du vælger planen Advanced, vil du måske se, at prisen stiger. Men da du allerede er kunde, er din pris lavere end den annoncerede pris.

Planen Standard

Hvis I vælger planen Standard, har dit team fortsat adgang til mange af funktionerne i Business. Da teamet allerede er kunde, vil I også have adgang til 10 TB plads og API'er uden grænser.

Mit team faktureres årligt. Hvornår træder de nye planer i kraft?

Hvis dit team faktureres årligt, træder din nye plan i kraft på din næste fornyelsesdato.

Eksempel: Hvis din fornyelsesdato er den 31. december, træder din nye plan i kraft den 31. december 2018. Indtil den dato er din eksisterende plan den samme, og pris og lagerplads ændres ikke.

Mit team faktureres månedligt. Hvornår træder de nye planer i kraft?

Hvis dit team faktureres månedligt, træder din nye plan i kraft den dato, der er nævnt i den e-mail, du har modtaget. Indtil den dato er din eksisterende plan den samme, og pris og lagerplads ændres ikke.

Hvordan får jeg besked om, at mit teams konto snart skal fornys?

Dropbox varsler dig i god til før din fornyelsesdato. Du vil modtage flere påmindelser fra os, bl.a.:

• Meddelelser direkte i administratorpanelet i Dropbox
  • E-mails til den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox Business-konto

Bemærk! Din kontos teamadministrator kan ændre den e-mailadresse, der er forbundet med kontoen, hvis der er behov for det.

Hvilke funktioner er tilgængelige for de enkelte Dropbox Business-planer?

Standard

Avanceret

Enterprise

Education

Delings- og filkontroller
Deling – administratorfunktioner til deling
Deling – kontrolfunktioner til teammedlemmer
Udvidet versionshistorik 120 dage 120 dage 120 dage 120 dage
Indholdsadministrator

Grundlæggende
funktionalitet

Konto- og teamadministration
Administratorroller
Forbedrede overvågningslogge
Log på som bruger
Kontoadgang
Kræv totrinsbekræftelse
Enkeltlogon (SSO)
Active Directory Connector
Brugeradministration
Grupper og administratorstyring til grupper
Gendannelse af slettet bruger
Suspender brugere
Administration af enheder
Fjernsletning
Enheders synlighed

Grundlæggende
funktionalitet

Grundlæggende
funktionalitet

Enhedsgodkendelser
API til enheder
Enterprise Mobility Management (EMM)
Netværksstyring
Domæneejerskab
Domænebekræftelse og tvungne invitationer
Domæneindsigt og kontoopsamling
Andre funktioner
Dropbox Paper
Se, hvem der har åbnet en delt fil
Fuldtekstsøgning
Mobiladgang
Offlinemapper på mobilenheder
Dokumentscanner
Service og support
Fuld e-mailsupport
Direkte chatsupport
Telefonsupport