De nye Dropbox Business-planer

Vi introducerer en endnu bedre Dropbox med effektive nye funktioner og et smartere Dropbox-website. Dropbox Business er designet til at gøre virksomheder og teams mere produktive, samarbejdsorienterede og sikre.

Vi indfører også et nyt sæt planer og priser til Dropbox Business, så du bedre kan skræddersy Dropbox til din virksomheds behov.

De detaljerede ændringer i Dropbox Business-planerne

Hvad går de nye Dropbox Business-planer ud på?

Vi erstatter vores eksisterende planer til Dropbox Business og Dropbox Enterprise med tre nye planer:

• Standard – til de teams, der har brug for effektive opbevarings-, delings- og samarbejdsværktøjer
  • Advanced – til de teams og virksomheder, der er på udkig efter mere sofistikerede administrations-, overvågnings- og integrationsfunktioner
  • Enterprise – til de store virksomheder, der har brug for skalerbare tilpassede løsninger med individuel support

Få mere at vide om funktionerne i og priserne på de enkelte Dropbox Business-planer.

• Bemærk! Der er ingen ændringer for teams på Dropbox Education-planen.

Hvorfor foretager Dropbox disse ændringer?

Vi har lyttet til vores kunder, som har efterlyst større fleksibilitet i forbindelse med køb af Dropbox Business. Nu kan du vælge de administratorværktøjer, den lagerplads og de supporttjenester, der passer til dit team.

Mit team faktureres årligt. Hvornår træder de nye planer i kraft?

Hvis dit team faktureres årligt, træder din nye plan i kraft på din årlige fornyelsesdato i 2018.

Eksempel: Hvis din fornyelsesdato er den 31. december, træder din nye plan i kraft den 31. december 2018. Indtil den dato er din eksisterende plan den samme, og pris og lagerplads ændres ikke.

Som eksisterende kunde har du adgang til alle funktionerne i planen Advanced indtil din fornyelsesdato i 2018.

Mit team faktureres månedligt. Hvornår træder de nye planer i kraft?

Hvis dit team faktureres månedligt, træder din nye plan i kraft den første dag i den månedlige fornyelse i januar 2018.

Eksempel: Hvis din fornyelsesdato er den 29. i måneden, træder din nye plan i kraft den 29. januar 2018. Indtil den dato er din eksisterende plan den samme, og pris og lagerplads ændres ikke.

Som eksisterende kunde har du adgang til alle funktionerne i planen Advanced indtil din fornyelsesdato i 2018.

Mit team bruger allerede Dropbox Business. Vil vores pris stige?

Din pris vil enten være uændret eller stige. Det afhænger af, hvilken plan du vælger i sidste ende.

Hvorfor stiger prisen på nogle planer?

Prisændringerne for nogle planer afspejler den værdi, vi tilfører Dropbox Business i form af nye funktioner og produkter. Prisændringerne betyder, at vi kan blive ved med at investere i Dropbox. Vi vil udvikle nye, innovative løsninger og øge værdien for virksomhederne.

Hvor meget lagerplads giver de enkelte Dropbox Business-planer?

• Standard – 2 TB plads i alt, der deles af alle medlemmerne af teamet
  • Advanced – al den plads, I har brug for
  • Enterprise – al den plads, I har brug for

Få mere at vide om lagerpladsen i de enkelte Dropbox Business-planer.

Kan jeg købe ekstra lagerplads til Standard-planen?

Vi har begrænset lagerpladsen (og administratorfunktionerne) i vores Standard-plan. Det har vi gjort af hensyn til de kunder, der er mere interesseret i teamproduktivitet og teamadministration.

Hvis du har brug for mere lagerplads, kan du prøve planen Advanced, der giver teams al den plads, de har brug for. Den har også flere administrator- og supportfunktioner.

API-begrænsninger

Med de nye planer har du fortsat ubegrænset API-adgang til de fleste platformpartnere. Der er dog en grænse for API-adgang til datatransport:

• Platformpartnere (andet end datatransport): Ubegrænsede API-kald til SIEM, DLP, IDM, DRM og en række andre platformpartnerkategorier
  • Datatransport: 25.000 API-kald pr. måned

Hvis du jævnligt har brug for at overføre store mængder data til Dropbox, kan du kontakte din Dropbox-kontorepræsentant for at drøfte mulighederne for at udvide din API-adgang.

Hvorfor er der API-begrænsninger?

Når vi begrænser visse API-handlinger i forbindelse med datatransport i stor skala, betyder det, at vi stadig kan tilbyde teams på planerne Advanced og Enterprise al den plads, de har brug for. Kontakt din Dropbox-kontorepræsentant, hvis du vil høre om mulighederne for at udvide din API-adgang.

Kan jeg købe nogle af funktionerne i Dropbox Business enkeltvis?

Nej. Køb af enkelte funktioner er ikke muligt i øjeblikket. Hvis en bestemt funktion er vigtig for din virksomhed, kan du overveje at købe den plan, der indeholder funktionen.

Hvordan får jeg besked om, at mit teams konto snart skal fornys?

Dropbox varsler dig i god til før din fornyelsesdato. Du vil modtage flere påmindelser fra os, bl.a.:

• Meddelelser direkte i administratorpanelet i Dropbox
  • E-mails til den e-mailadresse, der er forbundet med din Dropbox Business-konto

Bemærk! Din kontos teamadministrator kan ændre den e-mailadresse, der er forbundet med kontoen, hvis der er behov for det.

Er der nogen ændringer i Dropbox Education?

Hvis du er en uddannelsesinstitution på vores Dropbox Education-plan, ændres din pris og din lagerplads ikke. Du får alle de nye funktioner, der er indeholdt i vores nye Advanced-plan. Uanset om du er ny eller eksisterende Dropbox Education-kunde, kan du stadig købe Dropbox Education-planen, når de nye Dropbox Business-planer træder i kraft.

Gendannelse af slettede filer og ubegrænset versionshistorik

Vores nye planer omfatter 120 dages versionshistorik og gendannelse af slettede filer. Hvis du allerede er Dropbox Business-kunde, kan du vælge at beholde gendannelse af slettede filer og ubegrænset versionshistorik. Også Dropbox Education-kunder kan vælge denne mulighed for at beholde deres nuværende versionshistorik og gendannelse af slettede filer i et år.

Vælg at beholde gendannelse af slettede filer og ubegrænset versionshistorik senest 30. april 2017.

Hvad med teammedlemmer, der ikke er administratorer? Vil de få en anden oplevelse afhængigt af den plan, vi vælger?

Nej. Teammedlemmernes oplevelse vil være den samme i de tre forskellige planer. Alle tre planer vil dog give adgang til det nye og forbedrede dropbox.com.

Har du flere spørgsmål til ændringen? Hvis du er medlem af et team, men ikke er administrator, kan du bede din teamadministrator om at kontakte vores supportteam via administratorpanelet.

Jeg er ikke Dropbox Business-kunde i øjeblikket. Kan jeg tilmelde mig en af de nye planer i dag?

Ja. Nye kunder kan når som helst købe en Dropbox Business-plan.

Hvilke funktioner er tilgængelige for de enkelte Dropbox Business-planer?

Standard

Avanceret

Enterprise

Education

Delings- og filkontroller
Deling – administratorfunktioner til deling
Deling – kontrolfunktioner til teammedlemmer
Udvidet versionshistorik 120 dage 120 dage 120 dage 120 dage
Indholdsadministrator

Grundlæggende
funktionalitet

Konto- og teamadministration
Administratorroller
Forbedrede overvågningslogge
Log på som bruger
Kontoadgang
Kræv totrinsbekræftelse
Enkeltlogon (SSO)
Active Directory Connector
Brugeradministration
Grupper og administratorstyring til grupper
Gendannelse af slettet bruger
Suspender brugere
Administration af enheder
Fjernsletning
Enheders synlighed

Grundlæggende
funktionalitet

Grundlæggende
funktionalitet

Enhedsgodkendelser
API til enheder
Enterprise Mobility Management (EMM)
Netværksstyring
Domæneejerskab
Domænebekræftelse og tvungne invitationer
Domæneindsigt og kontoopsamling
Andre funktioner
Dropbox Paper
Se, hvem der har åbnet en delt fil
Fuldtekstsøgning
Mobiladgang
Offlinemapper på mobilenheder
Dokumentscanner
Service og support
Fuld e-mailsupport
Direkte chatsupport
Telefonsupport