Parrede konti og mappestier

Vis vejledning til:

Macintosh

Dropbox-klienten understøtter samtidig brug af en privat Dropbox-konto og en Dropbox-konto til arbejdsbrug. Det kræver, at computerprogrammet omdøber de lokale Dropbox-mapper (som der nu er flere af), så der kan skelnes mellem dem. Når en bruger tidligere installerede Dropbox, blev følgende element oprettet i hjemmemappen på computeren:

Dropbox

En bruger, der har forbundet sin private konto og sin erhvervskonto, kan nu have følgende:

Dropbox (Personlig)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

Bemærk! "Personlig" har måske et andet navn.

For eksisterende klienter gælder, at når brugeren forbinder konto nr. to, opretter vi et skjult symbolsk link på den gamle Dropbox-placering, som peger på den første konto, der blev forbundet. Eksempel:

Dropbox -> /Brugere/<BRUGERNAVN>/Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (Personlig)

Det vil sige, at Dropbox-mappen blev flyttet til Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>), hvor <VIRKSOMHEDSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen. Det symbolske link i Dropbox peger nu på den nye mappe.

Win7/Win8/Win10

Dropbox-klienten understøtter samtidig brug af en privat Dropbox-konto og en Dropbox-konto til arbejdsbrug. Det kræver, at computerprogrammet omdøber de lokale Dropbox-mapper (som der nu er flere af), så der kan skelnes mellem dem. Når en bruger tidligere installerede Dropbox, blev følgende element oprettet i hjemmemappen på computeren:

Dropbox

En bruger, der har forbundet sin private konto og sin erhvervskonto, kan nu have følgende:

Dropbox (Personlig)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

Bemærk! "Personlig" har måske et andet navn.

For eksisterende kunder gælder, at når brugeren forbinder konto nr. to, opretter vi en skjult sammenkædning i Windows på den gamle Dropbox-placering, som peger på den første konto, der blev forbundet. Eksempel:

Dropbox -> C:\Brugere\<BRUGERNAVN>\Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (Personlig)

Det vil sige, at Dropbox-mappen blev flyttet til Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>), hvor <VIRKSOMHEDSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen. Sammenkædningen i Dropbox peger nu på den nye mappe.