{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Parrede konti og mappestier

Vis vejledning til:

Macintosh

Dropbox-klienten understøtter samtidig brug af en privat Dropbox-konto og en Dropbox-konto til arbejdsbrug. Det kræver, at computerprogrammet omdøber de lokale Dropbox-mapper (som der nu er flere af), så der kan skelnes mellem dem. Når en bruger tidligere installerede Dropbox, blev følgende element oprettet i hjemmemappen på computeren:

Dropbox

En bruger, der har forbundet sin private konto og sin erhvervskonto, kan nu have følgende:

Dropbox (Personlig)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

Bemærk! "Personlig" har måske et andet navn.

For eksisterende klienter gælder, at når brugeren forbinder konto nr. to, opretter vi et skjult symbolsk link på den gamle Dropbox-placering, som peger på den første konto, der blev forbundet. Eksempel:

Dropbox -> /Brugere/<BRUGERNAVN>/Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (Personlig)

Det vil sige, at Dropbox-mappen blev flyttet til Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>), hvor <VIRKSOMHEDSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen. Det symbolske link i Dropbox peger nu på den nye mappe.

Win7/Win8/Win10

Dropbox-klienten understøtter samtidig brug af en privat Dropbox-konto og en Dropbox-konto til arbejdsbrug. Det kræver, at computerprogrammet omdøber de lokale Dropbox-mapper (som der nu er flere af), så der kan skelnes mellem dem. Når en bruger tidligere installerede Dropbox, blev følgende element oprettet i hjemmemappen på computeren:

Dropbox

En bruger, der har forbundet sin private konto og sin erhvervskonto, kan nu have følgende:

Dropbox (Personlig)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)

Bemærk! "Personlig" har måske et andet navn.

For eksisterende kunder gælder, at når brugeren forbinder konto nr. to, opretter vi en skjult sammenkædning i Windows på den gamle Dropbox-placering, som peger på den første konto, der blev forbundet. Eksempel:

Dropbox -> C:\Brugere\<BRUGERNAVN>\Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>)
Dropbox (Personlig)

Det vil sige, at Dropbox-mappen blev flyttet til Dropbox (<VIRKSOMHEDSNAVN>), hvor <VIRKSOMHEDSNAVN> er navnet på Dropbox Business-kontoen. Sammenkædningen i Dropbox peger nu på den nye mappe.