Kontrol af adgangskode for Dropbox Business

Adgangskodestyring giver teamadministratorer mulighed for at optimere sikkerheden omkring deres Dropbox Business-konto ved at stille krav om, at teammedlemmer angiver stærke adgangskoder. Adgangskodestyring kan anvendes for Dropbox Business-teams under planerne Education, Advanced og Enterprise.

Sådan slår du kontrol af adgangskoder til:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Adgangskoder.
  5. Vælg Meget stærk under Adgangskodestyring.

Hvis du ændrer adgangskodestyrken, skal alle teammedlemmer oprette en ny adgangskode, der overholder kravene til adgangskoden. Teammedlemmerne underrettes via e-mail og logges af alle aktuelle websessioner. De skal oprette en ny adgangskode, når de logger på igen.

Bemærk! Teammedlemmer logges ikke af de enheder, de har forbundet til deres konto.

Få mere at vide om nulstilling af din Dropbox-adgangskode.

Adgangskodeindstillingerne "Moderat" og "Meget stærk"

Dropbox indeholder et værktøj, der kan genkende styrken af en adgangskode. Værktøjet sammenligner adgangskoder med en database over ord, navne, mønstre og tal, der almindeligvis bruges som adgangskoder. Hvis en bruger indtaster en adgangskode, der er for almindelig, anmoder værktøjet brugeren om at indtaste noget, der er mere unikt og sværere at gætte.

Indstillingen Meget stærk sikrer den bedste sikkerhed for teamkonti.

Få mere at vide om, hvordan Dropbox bruger teknologi til at beskytte konti.