{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Kontrol af adgangskode for Dropbox Business

Adgangskodestyring giver teamadministratorer mulighed for at optimere sikkerheden omkring deres Dropbox Business-konto ved at stille krav om, at teammedlemmer angiver stærke adgangskoder. Adgangskodestyring kan anvendes for Dropbox Business-teams under planerne Education, Advanced og Enterprise.

Sådan slår du kontrol af adgangskoder til:

1. Log på dropbox.com med din administratorkonto.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Adgangskoder.
  5. Vælg Meget stærk under Adgangskodestyring.

Hvis du ændrer adgangskodestyrken, skal alle teammedlemmer oprette en ny adgangskode, der overholder kravene til adgangskoden. Teammedlemmerne underrettes via e-mail og logges af alle aktuelle websessioner. De skal oprette en ny adgangskode, når de logger på igen.

Bemærk! Teammedlemmer logges ikke af de enheder, de har forbundet til deres konto.

Få mere at vide om nulstilling af din Dropbox-adgangskode.

Adgangskodeindstillingerne "Moderat" og "Meget stærk"

Dropbox indeholder et værktøj, der kan genkende styrken af en adgangskode. Værktøjet sammenligner adgangskoder med en database over ord, navne, mønstre og tal, der almindeligvis bruges som adgangskoder. Hvis en bruger indtaster en adgangskode, der er for almindelig, anmoder værktøjet brugeren om at indtaste noget, der er mere unikt og sværere at gætte.

Indstillingen Meget stærk sikrer den bedste sikkerhed for teamkonti.

Få mere at vide om, hvordan Dropbox bruger teknologi til at beskytte konti.