Kontrol af adgangskode for Dropbox Business

Med kontrol af adgangskoder kan teamadministratorer beskytte deres Dropbox Business-konto ved at kræve, at teammedlemmerne skal angive stærke adgangskoder. Kontrol af adgangskoder kan anvendes for teams under planerne Education, Advanced og Enterprise Dropbox Business.

Sådan slår du kontrol af adgangskoder til:

1. Gå til administratorpanelet.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Adgangskoder.
  4. Vælg Stærk under Kontrol af adgangskode.

Bemærk! Der er kun administratorer for Education-, Advanced- og Enterprise Dropbox Business-planer, der kan ændre indstillingerne for kontrol af adgangskoder.

Hvis du ændrer adgangskodestyrken, skal alle teammedlemmer oprette en ny adgangskode, der overholder kravene til adgangskoden. Teammedlemmerne modtager en mail om dette og bliver logget af alle websessioner. De skal oprette en ny adgangskode, når de logger på igen.

Bemærk! Forbundne enheder berøres ikke.

Få mere at vide om nulstilling af din Dropbox-adgangskode.

Hvad menes der med, at en adgangskode er "Standard" eller "Stærk"?

Dropbox indeholder et værktøj, der kan genkende styrken af en adgangskode. Værktøjet sammenligner adgangskoder med en database over ord, navne, mønstre og tal, der almindeligvis bruges som adgangskoder. Hvis den adgangskode, som en bruger forsøger at indtaste, er for almindelig, vil værktøjet bede brugeren indtaste noget, der er mere unikt, og som er svært at gætte.

Indstillingen Stærk sikrer den bedste sikkerhed for teamkonti.

Få mere at vide om, hvordan Dropbox bruger teknologi til at beskytte konti.