​​Undgå, at medlemmer af et Dropbox-team sletter filer permanent

Opdateret Oct 10, 2023

Nogle typer Dropbox-teamadministratorer kan administrere, om teammedlemmer kan slette indhold permanent.

Sådan forhindrer du, at teammedlemmer sletter filer permanent:

1. Log på dropbox.com med dit administratorlogon.
  2. Klik på Administratorpanelet.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på Slette.
  5. Indstil Slet permanent til Fra.
highlight icon

Bemærk!

• Selvom Slet permanent er indstillet til Fra, kan administratorer stadig slette filer permanent, hvis de logger på som et teammedlem.
  • Denne indstilling er ikke integreret med Dropbox Replay.
  • Denne indstilling gælder ikke for Send og spor-indhold.