Hvorfor bliver jeg bedt om at tilmelde mig et Dropbox Business- eller Enterprise-team, når jeg logger på min private Dropbox?

Domænekræftelse giver en teamadministrator mulighed for at bekræfte ejerskabet af et e-maildomæne over for Dropbox. Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business-team, når du åbner din private Dropbox- eller Paper-konto, er der sket to ting:

• Du har oprettet en Dropbox Basic- eller Plus-konto med en e-mailadresse på det domæne, der tilhører din virksomhed eller arbejdsplads.
  • Administratoren for Dropbox Business-teamet i din virksomhed har gjort krav på ejerskabet af dette domæne.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver bedt om at tilmelde mig et team?

Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business- eller Enterprise-team, skal du blot følge vejledningen på skærmen. Du har to muligheder:

• Overfør din eksisterende konto – og alle dens data – til dit Dropbox Business- eller Enterprise-team.
    • Bemærk! Hvis du vælger denne mulighed, har teamadministratoren adgang til alle filerne i din eksisterende Dropbox. Intet ændres i selve kontoen eller i filerne eller mapperne. Du vil imidlertid begynde at bruge dit teams fastlagte godkendelsesmetode, hvis teamet har en (f.eks. enkeltlogon).
  • Hold din konto adskilt fra Dropbox Business- eller Enterprise-teamet. Hvis din konto hovedsageligt indeholder private ting, kan du ændre kontoens e-mailadresse til en e-mailadresse, der ikke bruger din virksomheds domæne.
Når du har valgt, hvordan du vil tilmeldes teamet, skal du klikke på Fortsæt. Derefter skal du måske bekræfte din e-mailadresse igen for at bevise, at du har adgang til e-mail i virksomheden. Kontrollér om nødvendigt din virksomhedsmailadresse for at sikre, at du har adgang til virksomhedens domæne.

bekræft e-mailadresse

bekræftelsesmail

Har teamadministratoren adgang til mine private filer?

Når du overfører en eksisterende konto til et Dropbox Business-team, får teamadministratoren straks kontrol over og indsigt i din konto. Hvis du opretter en sekundær, privat Dropbox-konto, har teamadministratoren ikke direkte adgang til denne private konto. Hvis du har forbundet din private Dropbox med en enhed til arbejdsbrug, kan virksomheden muligvis få adgang til din private konto via denne enhed.