Hvorfor bliver jeg bedt om at tilmelde mig en Dropbox-teamkonto eller et Enterprise-team, når jeg logger på min private Dropbox?

Opdateret Oct 03, 2023

Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig en Dropbox-teamkonto, når du forsøger at få adgang til din private Dropbox-konto, kan det skyldes to ting:

• Du har oprettet en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto med din arbejdsmailadresse.
  • Din administrator har sendt en invitation til en Dropbox-teamkonto til din private konto.
    • Hvis det er tilfældet, skal du bede administratoren sende invitationen til din arbejdsmailadresse.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver bedt om at tilmelde mig et team?

Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig en Dropbox-teamkonto eller et Enterprise-team, får du to muligheder for dine eksisterende filer:

1. Overfør til [teamnavn]
    • Alle de eksisterende filer på din konto overføres til din Business-teamkonto, og administratoren har fremover adgang til alle filerne.
  2. Hold adskilt fra [teamnavn]
    • Du bliver bedt om at oprette en ny Dropbox-konto til alle de eksisterende filer på din konto, og administratoren har ikke adgang til disse filer.

Når du har valgt, hvordan du vil fortsætte, skal du klikke på Fortsæt. Du skal muligvis bekræfte din e-mailadresse igen.

highlight icon

Bemærk! Hvis du allerede bruger en privat konto, kan du bede din administrator sende teaminvitationen til din arbejdskonto.

Har teamadministratoren adgang til mine private filer?

Ja, hvis du overfører en eksisterende konto til en Dropbox-teamkonto, får administratoren adgang til at se, åbne, dele og slette filerne.

Hvis du opretter en sekundær privat Dropbox-konto, har din administrator ikke adgang til den konto.

Se, hvilken type adgang din teamadministrator har til din konto.