{"en":"This page is not currently available in your language.","id":"Halaman ini sekarang belum tersedia dalam bahasa Anda.","ms":"Laman ini kini belum boleh didapati dalam bahasa anda.","es_ES":"Esta página no está disponible en tu idioma en este momento.","da_DK":"Denne side er i øjeblikket ikke tilgængelig på dit sprog.","fr":"Cette page n'est actuellement pas disponible dans votre langue.","de":"Diese Seite ist zurzeit nicht in Ihrer Sprache verfügbar.","en_GB":"This page is not currently available in your language.","pl":"Ta strona aktualnie nie jest dostępna w Twoim języku.","it":"Al momento questa pagina non è disponibile nella tua lingua.","nl_NL":"Deze pagina is momenteel niet beschikbaar in je taal.","nb_NO":"Denne siden er for øyeblikket ikke tilgjengelig på språket ditt.","ru":"На данный момент эта страница недоступна на вашем языке.","zh_TW":"此頁面目前沒有您語言的版本。","sv_SE":"Denna sida är för närvarande inte tillgänglig på ditt språk.","th_TH":"หน้านี้ยังไม่มีให้บริการในภาษาของคุณในขณะนี้","zh_CN":"本页面暂无您所需的语言版本。","ja":"申し訳ありませんが、このページは選択した言語ではご利用になれません。","pt_BR":"Esta página não está disponível no momento em seu idioma.","ko":"현재 이 페이지는 한국어 번역이 제공되지 않습니다.","es":"Esta página aún no está disponible en tu idioma.","uk_UA":"На даний момент ця сторінка недоступна на вашій мові.","en_AU":"This page is not currently available in your language."}

Hvorfor bliver jeg bedt om at tilmelde mig et Dropbox Business- eller Enterprise-team, når jeg logger på min private Dropbox?

Domænekræftelse giver en teamadministrator mulighed for at bekræfte ejerskabet af et e-maildomæne over for Dropbox. Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business-team, når du åbner din private Dropbox- eller Paper-konto, er der sket to ting:

• Du har oprettet en Dropbox Basic-, Plus- eller Professional-konto med en e-mailadresse på det domæne, der tilhører din virksomhed eller arbejdsplads.
  • Administratoren for Dropbox Business-teamet i din virksomhed har gjort krav på ejerskabet af dette domæne.

Hvad gør jeg, hvis jeg bliver bedt om at tilmelde mig et team?

Hvis du bliver bedt om at tilmelde dig et Dropbox Business- eller Enterprise-team, skal du blot følge vejledningen på skærmen. Du har to muligheder:

• Overfør din eksisterende konto – og alle dens data – til dit Dropbox Business- eller Enterprise-team.
    • Bemærk! Hvis du vælger denne mulighed, har teamadministratoren adgang til alle filerne i din eksisterende Dropbox. Intet ændres i selve kontoen eller i filerne eller mapperne. Du vil imidlertid begynde at bruge dit teams fastlagte godkendelsesmetode, hvis teamet har en (f.eks. enkeltlogon).
  • Hold din konto adskilt fra Dropbox Business- eller Enterprise-teamet. Hvis din konto hovedsageligt indeholder private ting, kan du ændre kontoens e-mailadresse til en e-mailadresse, der ikke bruger din virksomheds domæne.
Når du har valgt, hvordan du vil tilmeldes teamet, skal du klikke på Fortsæt. Derefter skal du måske bekræfte din e-mailadresse igen for at bevise, at du har adgang til e-mail i virksomheden. Kontrollér om nødvendigt din virksomhedsmailadresse for at sikre, at du har adgang til virksomhedens domæne.

Har teamadministratoren adgang til mine private filer?

Når du overfører en eksisterende konto til et Dropbox Business-team, får teamadministratoren straks kontrol over og indsigt i din konto. Hvis du opretter en sekundær, privat Dropbox-konto, har teamadministratoren ikke direkte adgang til denne private konto. Hvis du har forbundet din private Dropbox med en enhed til arbejdsbrug, kan virksomheden muligvis få adgang til din private konto via denne enhed.